Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Čelenky se zase vrací do módy! Jak se budou letos nosit?

24. února 2023 | 06:00

Doplněk, který je úzce spjat s dětstvím, opět hlásí comeback! Pokud jste milovala čelenky, rozhodně vás potěší, že se letos stanou žhavým trendem. Tenké, široké, se zdobením, v kombinaci s drdolem nebo rozpuštěnými vlasy – všechny možnosti budou vypadat skvěle! Inspirujte se v naší fotogalerii.

Tato ozdoba je nejen slušivá, ale také praktická – dokáže si poradit s nepoddajnou hřívou a zamaskuje i lehce mastné vlasy, a navíc umí krásně rozzářit obličej a ozvláštnit i ten nejvíc basic outfit. Práce s ní také není – stačí ji ležérně posadit do vlasů, a vytvořit tak čelenkovou klasiku, skvěle bude vypadat i v kombinaci s culíkem, drdolem nebo zapleteným copem. Ladí ke košili, saku, ale také k jednoduchému tričku, na jaře bude vypadat trendy s šaty, křivákem nebo džínovou bundou. Hodí se na posezení s kamarádkou, ale parádu s ní uděláte i na večírku.

VIDEO: Jak si vytvořit krásné účesy pomocí jedné trojkulmy?

Video se připravuje ...
Jak si vytvořit krásné účesy pomocí jedné trojkulmy • VIDEO: Kristýna Juřicová

Nosit se budou samet, satén či denim. Trendy budou čelenky tenké, které mohou být posety jemnými kvítky, kamínky nebo perlami, vedle nešlápnete ani s hladkou variantou. Ve vlasech vyniknou také čelenky široké, které svým zdobením rozhodně přitáhnou pozornost. Velkým hitem jsou už nyní látkové čelenky, které proslavila francouzská herečka Brigitte Bardot. Tento trend doslova zaplavil sociální sítě, a je tak důkazem, že látkové čelenky nepatří pouze ke sportovním outfitům. Inspirujte se v naší fotogalerii!

Vybíráte čelenku? Vyzkoušejte náš internetový srovnávač Zboží Dáma a ušetříte!

 

 

Autor: Aneta Valešová