Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kosmetické novinky na měsíc březen, které vám zpříjemní čekání na jaro

  • Kosmetické novinky na měsíc březen, které vám zpříjemní čekání na jaro
    3. března 2023 | 06:00

    Taky už netrpělivě vyhlížíte jaro? Pojďte si čekání zkrátit voňavou kosmetickou novinkou! Pro měsíc březen jsme pro vás vybraly opět skvělé tipy, které vás příjemně naladí na nadcházející jarní dny!

     

    Pokud si brousíte zuby na novou kosmetiku, máme pro vás hned několik parádních novinek, které jsme si v redakci zamilovaly. Která bude ta vaše?

  • BB Créme, Erborian, 606 Kč (15 ml), koupíte na www.notino.cz

    BB krém od značky Erborian prošel v letošním roce inovací. Na základě nových poznatků došlo k nahrazení některých složek původního produktu bezpečnějšími a účinnějšími alternativami. BB krém vám vytvoří takzvaný "baby skin" efekt. Pokožka bude působit pevným, pružným a svěžím dojmem. Těšit se můžete na střední krytí, hydratační účinky, ochranu před UV zářením a pokožku hebkou jako hedvábí. Na jaro ideální produkt!

    VIDEO: 7 největších vlasových trendů roku 2023...

    Video se připravuje ...
    7 největších vlasových trendů roku 2023 • VIDEO: Videohub

  • Bio pečující měsíčkový peeling Purity Vision, 219 Kč, koupíte na www.purityvision.cz

    Nový měsíčkový peeling od značky Purity Vision si zamiluje vaše tělo, ale také obličej i rty. Měsíčkový peeling obsahuje čistě přírodní složky, které pokožku dokonale zbaví nežádoucích odumřelých buněk, a výsledkem bude hebká pokožka. Současně dochází k jejímu prokrvení a zpevnění, peeling přispívá také k čištění pórů. Výsledkem je krásně hebká a zářivá pokožka. Vůně měsíčku a pomeranče je navíc naprosto okouzlující.

  • Obnovující tělové mléko Atopik, Nobilis Tilia, 479 Kč (200 ml), koupíte na www.eshop.nobilis.cz

    Nový regenerační krém Atopik je určen pro všechny, které trápí atopický ekzém, a které tak potřebují šetrnou pečující kosmetiku. Krém byl navržen tak, aby co nejjemněji pečoval o citlivou pokožku. Obsahuje ovesný olej, extrakt z ovsa a měsíčku lékařského a konopný olej. Díky této směsi krém zabraňuje ztrátě vody v pokožce, hydratuje, promašťuje, snižuje zánětlivé projevy a podporuje správnou funkci kožního mikrobiomu. Při pravidelném používání krému dochází k zmírnění podráždění a výsledkem je zdravá pokožka.

  • Rozjasňující sérum Glow Juice Serum, Annabelle Minerals, 749 Kč (30 ml), koupíte na www.annabelleminerals.com

    Značka Annabelle Minerals uvedla nová pleťová séra, která byla speciálně vyvinuta pro regeneraci, rozjasnění a vyhlazení pokožky obličeje. Jedním z nich je Glow Juice Serum, které obsahuje vitamin C ve formě kyseliny askorbové. Sérum přirozeně rozjasňuje pleť, vypíná ji, sjednocuje její tón, podporuje regeneraci a dodává pleti mladistvý vzhled. Má lehkou vodní konzistenci, která se snadno roztírá, je lehká a rychle se vstřebává. Přípravek je vhodný pro všechny typy pleti. 

  • Stimulující kartáč na pokožku hlavy Maria Nila, 390 Kč

    Švédská veganská značka vlasové péče Maria Nila přichází s wellness novinkou, která pozvedne péči o vlasy na další úroveň. Exfoliační kartáč Scalp Brush pomáhá odstraňovat odumřelé buňky a nahromaděné produkty z pokožky hlavy, pomáhá při aplikaci masek a produktů na pokožku, stimuluje tlakové body a zlepšuje krevní oběh. 

  • Vitaminový revitalizační booster Essenté, 1150 Kč (50 ml), koupíte na www.essente.cz

    Vitaminový revitalizační booster kombinuje vitamin C, vitamin B3 a derivát vitaminu A nové generace – nedráždivý a vyhlazující retinal. Vitamin C má silné antioxidační účinky a viditelně rozjasňuje matnou a unavenou pokožku. Retinal obnovuje kožní buňky a stimuluje tvorbu kolagenu. Minimalizuje tak známky stárnutí a vyhlazuje jemné vrásky. Je dokonce 11x účinnější než retinol, má antibakteriální účinky a působí na pleť bez vedlejších efektů podráždění. Společné používání retinalu a vitaminu C snižuje pigmentaci a vede k celkově hladší a jasnější pleti. Ověřené účinky obou látek navíc zesiluje přítomnost vitaminu B3, který proniká hluboko do pokožky, a spolehlivě tak zajišťuje její zpevnění a celkové omlazení. Booster se nanáší večer na obličej, krk a dekolt.

  • Toaletní voda REPLICA On A Date, Maison Margiela, 1440 Kč (30 ml), koupíte na www.notino.cz

    Pocit dokonale romantické schůzky vám navodí unisex toaletní voda Maison Margiela REPLICA On A Date. Vůně je květinová, sladká a zabalí vás do příjemného tepla. Složení obsahuje černý rybíz, olej z bergamotu, růžový pepř, růži, pačuli... Dokonalá vůně, která uhrane vás i váš protějšek.

  • Suchý šampon Olaplex, 779 Kč, koupíte na www.olaplex.cz

    Suchý šampon je takový vděčný přítel, který vás zachrání v okamžiku, kdy máte opravdu "bad hair day" a nestíháte si vlasy umýt. Nový suchý šampon Olaplex N°4D Clean Volume Detox Dry Shampoo detoxikuje pokožku hlavy bez ucpávání pórů a neutralizuje škodliviny způsobující zápach. Použijte ho k okamžitému osvěžení vlasů mezi jednotlivými dny mytí nebo na čisté, suché vlasy k posílení účesu. Je vhodný pro všechny typy vlasů.

    Velký výběr kosmetiky za nejvýhodnější ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.