Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dlouhovlásky, pozor! Tohle je největší vlasový trend letošního roku

14. února 2023 | 06:00

Hledáte střih, kterým letos oživíte své delší lokny? Máme pro vás tip. Vlasovým trendem pro všechny dlouhovlásky se stal takzvaný butterfly haircut, který vašim vlasům dodá snový objem. 

Pokud patříte mezi milovnice dlouhých dokonalých loken, butterfly haircut bude pro vás jako dělaný. Tento účes se stal populárním na sociální síti TikTok a patří mezi nejžhavější vlasové trendy letošního roku. V čem tkví jeho kouzlo?

VIDEO: 7 největších vlasových trendů roku 2023:

Video se připravuje ...
7 největších vlasových trendů roku 2023 • VIDEO: Videohub

Objem, který vás dostane

Díky tomu, že jsou vlasy sestříhány hlavně okolo obličejové kontury, účes opravdu připomíná lehká motýlí křídla. Vhodný je pro dlouhé a středně dlouhé vlasy, trendy vypadá na rovných, ale i vlnitých. Nejenže díky stupňovitému sestříhání získají vlasy neskutečný objem, ale navíc účes opticky zeštíhluje obličej a umí zakrýt drobné nedokonalosti. Působí sexy a elegantně zároveň a určitě vás potěší, že není nijak náročný na údržbu.

Komu účes nesedne?

"Motýlí střih" se nehodí pro ženy, které trápí jemné a řídké vlasy. Postupný sestřih a jemné vrstvy totiž mohou způsobit, že vlasy budou vypadat ještě řidší. Pro tento typ vlasů jsou vhodné kratší účesy. Vsaďte tedy na mikádo nebo volte délku nad ramena. Důležité je vlasy na temeni hlavy sestříhat takovým způsobem, aby vznikl požadovaný objem. Inspiraci pro butterfly haircut najdete ve fotogalerii.

Přípravky pro krásné vlasy pořídíte za výhodné ceny na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

 

 

Autor: Aneta Valešová