Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kosmetické novinky na měsíc únor, které vám zpříjemní chladné dny

  • Kosmetické novinky na měsíc únor, které vám zpříjemní chladné dny
    3. února 2023 | 06:00

    S novým měsícem přichází i další nálož kosmetických novinek. Co si takhle studené počasí zpříjemnit nějakým novým voňavým produktem? Máme pro vás několik tipů, díky kterým budete chladné počasí snášet mnohem snáz!

    Je vaše pleť mdlá a zašedlá a vlasy jsou bez života? Nejspíš potřebují kvalitní kosmetiku, která je dostane zase zpátky do pohody. Vybraly jsme pro vás několik kosmetických novinek na měsíc únor, které vaší pleti i vlasům vrátí zase "šťávu".

  • Čisticí pleťový gel Derma Skin Clear, Nivea, 190 Kč (150 ml), koupíte v síti drogerií

    Pravidelné čištění je základem zdravé pleti bez nedokonalostí. I když nenosíte příliš mnoho make-upu, na obličej se vám každý den nachytá spousta nečistot a bakterií z okolního prostředí. Spolu s potem, přebytečným kožním mazem a odumřelými kožními buňkami pak tvoří živnou půdu pro pupínky. Čisticí pleťový gel efektivně vyčistí pleť i hluboké póry a zamezí tvorbě nových pupínků s pomocí kyseliny salicylové a niacinamidu.

    Video: Akné prozradí, co vás opravdu trápí. V které části obličeje se vám tvoří nejvíce?

    Video se připravuje ...
    Akné prozradí, co vás opravdu trápí. V které části obličeje se vám tvoří nejvíce? • VIDEO: Moje zdraví

  • Kolagenový drink s kyselinou hyaluronovou Hemnia, 699 Kč (30 sáčků), koupíte na www.hemnia.cz

    Kolagenový drink, který povzbudí vaši vitalitu a obnoví pružnost pleti? Ten od značky Hemnia to dokáže! Zpevňující účinek kolagenu násobí vitamin C a kyselina hyaluronová, která urychluje přirozenou regeneraci pleti a napomáhá její celodenní hydrataci. Vláknina z kořene čekanky povzbudí vaše zažívání a pomůže snížit hladinu cholesterolu v krvi. Drink má svěží příchuť máty a citronu, která je opravdu lahodná.

  • Krycí korektor Forever Skin Correct, Dior, 1050 Kč (100 ml), koupíte na www.sephora.cz nebo v kamenných prodejnách

    Módní dům Dior znovuobjevil svůj pleťový korektor Dior Forever. Nyní má čisté a nepřenášející se složení, které na pokožce vydrží až 24 hodin a – poprvé u značky Dior – je k dostání v široké škále barevných odstínů, jež řeší různé nedokonalosti pleti. Každému typu nedokonalosti je přiřazen jeden odstín, který byl vytvořen na základě kolorimetrie a který daný problém dokáže vyřešit.

  • Oční sérum redukující kruhy pod očima Super-C Dark Circle Brightening, StriVectin, 1399 Kč, koupíte na www.aurio.cz

    Osvěžující gelové oční sérum obsahuje silnou formu stabilizovaného vitaminu C a rostlinného komplexu. Má lehkou texturu, je ho tak možné snadno vrstvit pro dosažení požadovaného rozjasňujícího efektu. Sérum StriVectin Super-C pleť očního okolí viditelně zdokonaluje, rozjasňuje a vyhlazuje drobné vrásky. Dodává svěží a odpočatý vzhled. Je testováno oftalmology, je bez parfemace a vhodné i pro citlivou pokožku. Aplikujte ho ráno a večer jemným vklepáním do oblasti očního okolí.

  • Scalp Therapy Shampoo, Paul Mitchell, 789 Kč (250 ml), koupíte ve vybraných salonech

    Šampon obohacený o šťávu z vinné révy, která poskytuje vlasům směs minerálů, aminokyselin a dalších základních živin. Ty pomáhají zlepšit celkový vzhled pokožky hlavy a vlasů. Dále šampon obsahuje výtažek z heřmánku, který pomáhá zklidnit pokožku hlavy a zároveň vlasy vyživuje. Tyto dvě látky jsou doplněny zinkem, který podle vědeckých výzkumů prokazatelně snižuje tvorbu kožního mazu a zároveň posiluje vlasy. To vše schované do ovocně-citronového aromatu doplněného o jemné květinové tóny. Šampon lze používat denně pro osvěžení vlasové pokožky a posílení vlasů.

  • Olejové sérum z růží Yves Rocher, 1390 Kč (30 ml), koupíte na www.yvesrocher.cz nebo v kamenných prodejnách

    Stejně jako naše pleť jsou okvětní lístky růží křehké, a proto potřebují účinnou povrchovou ochranu, která jim pomůže odolávat zubu času. Tyto rostlinné vosky pokrývají všechny okvětní lístky a působí jako skutečná fyzická bariéra, která dodává lístkům odolnost, pružnost a schopnost vypořádat se s vnějšími vlivy. Olejové sérum z růží obsahuje olej z 1000 růží a 30 vzácných olejů (olej z kamélie, šípkový olej, organický arganový olej a další). Tato unikátní kombinace intenzivně vyživuje a zklidňuje pleť, dodává jí pocit pohodlí a postupně díky ní dochází k redukci vrásek a navracení jasu.

  • Anti-aging & lifting sérum na okolí očí a rtů se sedmikráskou, Q10 a peptidy Manufaktura, 459 Kč (15 ml), koupíte na www.manufaktura.cz nebo v kamenných prodejnách

    Omlazující sérum na oči a rty s biofunkčními peptidy, koenzymem Q10 a kyselinou hyaluronovou účinně snižuje výskyt mimických vrásek, dodává okamžitý lifting, napomáhá zpomalit stárnutí pleti a zpevňuje ji. Při pravidelném používání 2x denně se díky nabitému a zároveň velmi šetrnému složení vrásky kolem očí a úst viditelně zjemňují. Používejte ráno a večer vždy na dokonale čistou pleť.

    Tyto a další kosmetické novinky za nejvýhodnější ceny pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.