Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jak být stále krásná? Tohle jsou osvědčené tipy topmodelek

  • Modelky Victoria´s Secret
    18. ledna 2023 | 06:00

    Mají krásné vlasy, dokonalou pleť a postavy snů. Jejich krása je zkrátka dechberoucí. Nic z toho ale nemají zadarmo. Za jejich bezchybným vzhledem se skrývá důkladná péče a několik účinných beauty triků, které vám teď prozradíme. 

    Životní styl topmodelek je dost hektický a jejich nabitý program jim často nedovolí pořádně odpočívat. Přesto však vypadají vždy skvěle. Taky vás napadá otázka, jak to jen dělají? Nestojí za tím žádná kouzla, ale účinné triky, na které nedají tyto modelky dopustit. 

  • Zatočte s akné podle Gigi Hadid

    Akné umí potrápit každou z nás. Nejčastěji se nám pupínek objeví přesně ve chvíli, kdy to potřebujeme nejméně. Modelka Gigi Hadid má ale zaručený trik, jak se jich během chvilky zbavit, a jistě vám bude povědomý. Když byla mladší, tak jí její maminka poradila, aby na pupínky používala přes noc klasickou zubní pastu. Tato beauty vychytávka však rozděluje lidi na dvě skupiny. Někteří říkají, že zubní pasta obsahuje ty správné látky, díky kterým se pupínek vysuší a zmizí, jiní zase tvrdí, že akné akorát zhorší. Gigi však zubní pastu na pupínky používá pravidelně a její pleť je bez chybičky.

    Video: Slavné české modelky, které dobyly svět...

    Video se připravuje ...
    Slavné české modelky, které dobyly svět • VIDEO: Videohub

  • Čistá pleť podle Adriany Limy

    Dokonalou pleť bez sebemenší chybičky si modelka Adriana Lima udržuje pomocí balené vody. Nikdy ji nemyje vodou z kohoutku, protože ta může obsahovat nejrůznější bakterie, které dle slov modelky mohou akorát tak pleti uškodit. Balenou vodu má tak stále při sobě a díky tomu je její pleť zářivá a bez nedokonalostí.

  • Přírodní peeling podle Karolíny Kurkové

     

    Karolína Kurková udržuje svou pleť bezchybnou pomocí jedné ingredience, kterou máte všichni doma – citronu. Šťávu z něj vymačká, nanese ji na tamponek a jemně přikládá na pleť. Nechá účinkovat a po deseti minutách obličej opláchne vlažnou vodou. Kyselina citronová zbaví pleť odumřelých buněk, a to bez jakéhokoliv mechanického poškození.

  • Masáž obličeje podle Jasmine Tookes

    Drahá kosmetika je určitě účinná, občas ale postačí něco mnohem levnějšího. Beauty trik, na který nedá dopustit Jasmine Tookes, spočívá v kostce ledu. "Vezmete kostku ledu a masírujete s ní jemně obličej, dokud led neroztaje," popisuje modelka. Tato ledová masáž dokáže zmenšovat a stahovat póry a vrásky, zároveň bojuje proti zarudnutí a uleví vám také v případě, že vás trápí oteklé oči.

  • Dokonalý pohled podle Taylor Hill

    Řasy do nebes by si přála každá z nás. Tam, kde příroda trochu šetřila, můžou pomoct kleštičky na řasy. Modelka Taylor Hill zná navíc trik, díky kterému se řasy zvednou ještě o něco výše a vydrží déle natočené. Kleštičky na řasy vždy před použitím pomocí fénu nahřeje. Dejte si však pozor, aby nebyly příliš horké. 

  • Zdravé vlasy podle Rosie Huntington-Whiteley

    Během těhotenství se modelce Rosie Huntington-Whiteley viditelně zhoršily vlasy. Byly bez života, vysušené a lámaly se. Naštěstí našla způsob, jak je dát po porodu zase do pořádku. Rosie nedá dopustit na rýžovou vodu, která stimuluje růst vlasů. Obsah aminokyselin, antioxidantů a vitaminů skupiny B a E působí na vlasy jako elixír, který je hydratuje a posiluje.

  • Lesklé vlasy podle modelky jménem Liya Kebede

    Také modelka Liya Kebede ví, jak na dokonale lesklé vlasy. Jejím tajemstvím je kokosový olej. Ten jednoduše nanese na vlhké vlasy, jemně je promasíruje a nechá alespoň hodinu působit. Poté olej pečlivě vymyje šamponem. Výsledkem jsou lesklejší a silnější vlasy. Kokosový olej často používá také jako tělový peeling, stačí ho pouze smíchat s cukrem.

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.