Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kosmetické novinky na měsíc leden, které musíte mít

  • ...
    5. ledna 2023 | 06:00

    Máme tady nový měsíc, a to znamená jediné: další várka kosmetických novinek! Pokud máte zálusk na nějaký nový produkt, možná vám padne do oka některý z našeho výběru. I tentokrát se můžete těšit na parádní kosmetické pomocníky!

    Zpříjemněte si chladné lednové dny novým voňavým kosmetickým produktem, který vám zvedne náladu a udělá vás ještě krásnější! Které novinky jsme si v redakci tentokrát zamilovaly?

  • Rozjasňující pleťové sérum s výtažky kávy UpCircle, 443 Kč (30 ml), koupíte na www.notino.cz

    Nová kosmetická značka UpCircle nabízí produkty v souladu s nejnovějšími trendy v udržitelném přístupu tzv. „circular skincare“. Jde o veganské kosmetické přípravky vyráběné z potravinových přísad, které již byly vyřazeny nebo které vznikly jako zbytkové při výrobě jiných produktů. Tyto ingredience jsou pečlivě vybírány pro své blahodárné účinky na pleť a skončily by jinak na skládkách. Značka UpCircle jim ale dává nový smysl a přivádí je zpět do života. Jednou z hlavních přísad je kávová sedlina, která vzniká při přípravě kávy v populárních londýnských kavárnách. Více než 400 tun této použité kávové sedliny tak bylo recyklováno do vysoce kvalitních pleťových a tělových peelingů a ze 125 tun kávové sedliny byl extrahován kávový olej použitý v oceňovaném obličejovém séru UpCircle.

    Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika?

    Video se připravuje ...
    Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika? • VIDEO: Facebook

  • Lak na vlasy Extreme Hold, Nivea, 139 Kč (250 ml), koupíte v síti drogerií

    V zimě jsou péče o vlasy a styling mnohem složitější. Chladné počasí a nošení čepic působí, že účes často nedrží svůj tvar. Sáhněte po stylingových produktech řady Nivea Extreme Hold, které vlasy nevysušují, ale naopak jsou obohaceny o výživné látky, jako jsou panthenol, vitamin B3 a makadamiová esence. Díky těmto látkám nejsou vlasy zbytečně zatěžovány. Ve složení navíc nenajdete žádné škodlivé silikony. Produkty zajistí, že váš účes bude dlouho dokonalý. Například lak na vlasy nabízí extrémní fixaci až na 48 hodin.

  • Hydratační rtěnka Dolce Vita, Dermacol, 199 Kč, koupíte v síti drogerií nebo na www.dermacol.cz

    Nové hydratační rtěnky od značky Dermacol vynikají jemnou a příjemnou texturou, která se snadno nanáší a dokonale vyhlazuje rty. Díky dlouhotrvající a krémové textuře s vysokým leskem propůjčí rtům mimořádně lesklý finiš. Dopřejte si každý den výrazný odstín a oslnivý lesk. Rtěnka obsahuje 78 % přírodních olejů a ingrediencí. 

  • Tónovací šampon pro blond vlasy Revox, 264 Kč (260 ml), koupíte na www.hebe.com

    Problém, který zná každá blondýnka – co dělat, když blond vlasy žloutnou? Řešením je tónovací šampon! Vyzkoušet můžete například profesionální šampon Revox, který neutralizuje nežádoucí žluté nebo měděné tóny, zvýrazňuje světlé blond tóny, aniž by vlasy zbarvil do fialova. Vyvinut je pro udržení optimální rovnováhy vlhkosti, jemně čistí, posiluje a zvlhčuje žíznivé barevné prameny. Zesvětlené vlasy jsou lesklé, hladké a snadno se upravují. Používejte jednou týdně.

  • Masážní přístroj na tělo Luna 4 Body, Foreo, 3690 Kč, koupíte na www.notino.cz

    Nejen pleť obličeje, ale i pokožka celého těla si zaslouží zvýšenou pozornost a kvalitní péči. Nový masážní tělový přístroj FOREO LUNA™ 4 Body zbavuje pokožku celého těla všech nečistot a zároveň odstraňuje odumřelé kožní buňky. Díky flexibilní silikonové hlavě se perfektně přizpůsobí křivkám vašeho těla a zanechá pokožku krásně hladkou a jemnou. Svou pokožku tak můžete hýčkat a dopřejete si jedinečný lázeňský zážitek, a to v pohodlí domova.

  • Čisticí exfoliační přípravek SMART Aesthetics AHA Cleanser Exfoliant, Oolaboo, 1619 Kč (200 ml), koupíte na www.oolaboo.cz

    Čisticí exfoliační přípravek funguje na bázi kyseliny glykolové. Pečlivě odstraňuje odumřelé kožní buňky, spolehlivě čistí pleť a současně minimalizuje tmavé pigmentové skvrny, během dne chrání pleť před UV zářením. Výsledkem je perfektně vyčištěná, na dotek hladká, hydratovaná a rozjasněná pokožka obličeje. Jak přípravek používat? Každé ráno a večer po dobu 2 minut jemně pomocí konečků prstů masírujte pokožku obličeje, krku a dekoltu. 

  • Intimní čisticí olej s extraktem z dubové kůry Linteo, 189 Kč (100 ml)

    Intimní čisticí olej s extraktem z dubové kůry představuje rychlé a snadné řešení pro pečlivou hygienu intimních partií. Extrakt z dubové kůry spolu s bio měsíčkem lékařským šetrně pečuje o pokožku se sklonem k zevnímu podráždění a podporuje její pružnost. Vzácné přírodní oleje (bio mandlový a bavlníkový) společně zabraňují vysoušení kůže. Biolin P chrání a revitalizuje citlivou pokožku. Tento 100% přírodní olejíček je bezoplachový, vhodný pro citlivou a poraněnou pokožku. Je veganský, bez alkoholu, bez PEG emulgátorů a parabenů.

    Velký výběr kosmetiky za skvělé ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.