Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podstoupily plastickou operaci a jsou za to rády: Co si tyto slavné krásky nechaly vylepšit?

  • ...
    4. prosince 2022 | 06:00

    Tam, kde na nás příroda šetřila, může pomoct plastický chirurg. Přestože se jedná o naprosto běžnou věc, spousta celebrit tyto úpravy nechce přiznat a okolo svého vzhledu často mlží. To však není případ těchto slavných krásek, které jsou dokonce velmi šťastné, že se k tomuto kroku odhodlaly. 

    Nám ženám byla do vínku nadělena jedna "skvělá" vlastnost – být neustále se sebou nespokojené. Naštěstí dnes existuje řada možností, jak si svůj vzhled vylepšit, a zbavit se tak nedostatků, které nás trápí. Přemýšlíte i vy nad nějakou menší proměnou? Inspirací vám mohou být tyto celebrity, které podstoupily plastické operace a jsou díky nim mnohem spokojenější.

  • Katy Perry (38)

    Katy Perry je pověstná svým uhrančivým pohledem a od jejích očí se nemohl odtrhnout nejeden muž. Netají se tím, že podstoupila kosmetický zákrok, při němž jí byly pod oči aplikovány výplně. Díky nim se zbavila tmavých kruhů pod očima a nyní se může chlubit zářivým pohledem. Svého rozhodnutí nikdy nelitovala, a naopak ho doporučuje všem, kteří se potýkají se stejným problémem. 

    Vyzkoušeno: Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou mi pomohlo ke krásnějšímu úsměvu.

    Video se připravuje ...
    Vyzkoušeno: Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou mi pomohlo ke krásnějšímu úsměvu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Dolly Parton (76)

    Zpěvačka Dolly Parton je známá svou výstřední image, která zahrnuje blond paruky, silný make-up, vyzývavý dekolt a hned několik plastických operací. Přestože v někom může zpěvačka vzbudit dojem, že se neumí smířit s věkem, ona sama přiznává, že vypadat uměle jí vlastně vůbec nevadí. Díky estetickým zákrokům se cítí hned o několik let mladší, a přestože jí operace stojí hodně peněz, dle jejích slov to stojí za to. "Nebyla jsem hezká od přírody, tak musím vytěžit maximum z toho, co mi tyto zákroky nabízí," uvedla.

  • Kaley Cuoco (37)

    Hollywoodská herečka Kaley Cuoco si nechala upravit nos a také podstoupila plastiku prsou. "Můžete milovat své nitro, ale taky u toho chcete dobře vypadat. Nemyslím si, že by ženy měly podstupovat plastické operace pro muže nebo kohokoliv jiného. Měly by to dělat jen a jen pro sebe. Pokud se díky takové operaci budou cítit sebevědomě, tak je to přece úžasné," řekla.

  • Gwyneth Paltrow (50)

    Herečka je známá tím, že vyznává zdravý životní styl, její vzhled ale není stoprocentně přírodní. Po dětech podstoupila plastiku prsou a jednu dobu chodila také na botox, ale s tím nakonec přestala. "Pravidelně používám přírodní produkty, ale také chodím na laser, který mě zbavuje jemných vrásek. To je to, co dělá život zajímavým – najít rovnováhu," uvedla.

  • Olivia Colman (48)

    Představitelka královny Alžběty II. v populárním seriálu Koruna prozradila, že si několikrát nechala udělat botox. "Měla jsem botox a milovala jsem to. Nikomu jsem to neřekla, ani svému manželovi, a ten mě celých šest měsíců zdravil slovy: Ahoj, krásko. Byla jsem nadšená!" Po tom, co jí manžel neustále skládal komplimenty, mu své tajemství prozradila. Jeho reakce? "Přišlo mu to k smíchu," dodala uznávaná herečka.

  • Chrissy Teigen (37)

    Tak trochu nevšední plastickou operaci podstoupila supermodelka Chrissy Teigen. "Asi před devíti lety jsem si nechala vysát tuk z podpaží a byla to jedna z nejlepších věcí, které jsem kdy udělala. Díky tomu se cítím v šatech daleko jistější," uvedla. Vedle toho si nechala odsát tuk také z tváří a s výsledkem byla také naprosto spokojená.

  • Cindy Crawford (56)

    Legendární supermodelka vyznává zdravý životní styl, který zahrnuje pravidelné cvičení a vyvážený jídelníček, i ona však v minulosti podstoupila botox. "Nebudu si nic nalhávat. Po určitém věku krémy na vaši pleť sice působí, pro obnovení elasticity poslouží ale vitaminové injekce, botox a kolagen. Vedu zdravý život, který umí zázraky. Piju hodně vody, hlídám si, co jím, pravidelně cvičím... Za kvalitu své pleti ale vděčím odborníkům," svěřila se.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.