Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejlepší kosmetika podle redakce: Tyhle produkty si přejeme pod stromeček

  • ...
    13. prosince 2023 | 06:00

    Máte svůj oblíbený kosmetický produkt, ke kterému se neustále vracíte, nebo vás během roku nějaký výrobek nadchl tak moc, že si ho přejete pod stromeček? Jsme na tom úplně stejně! I my v redakci jsme totiž našly své kosmetické favority, které si letos přejeme od Ježíška. Které produkty jsme si letos doslova zamilovaly?

    Jistě nám dáte za pravdu, že kosmetický dárek potěší každé ženské srdce. V redakci jsme si každá vybrala jeden produkt, který si letos přejeme od Ježíška a který se možná bude hodit i vám. Inspirujte se!

     

  • Redaktorka Žaneta: Přírodní parfém z esenciálních olejů Vitalite Perfume, Valeur Absolue, 2100 Kč (50 ml), koupíte na www.naqed.cz

    Pod stromečkem mě vždycky potěší parfém. Sama si totiž nejsem moc schopná vybrat novinku a většinou sahám po vůni mnou používanou roky. Těším se tak z toho, když mi někdo vybere voňavé překvapení jen pouze na základě indicií – svěží a květinová zároveň. Dost možná jsem ale novinku na základě svých parametrů našla – a to přírodní parfém Vitalite Perfume od značky Valeur Absolue. Oceňuji filosofii značky založenou na pečlivě vybraných surovinách, které obsahují vysoké procento složek přírodního původu. Tvůrci totiž do parfému používají nejen esenciální oleje, ale také extrakty rostlin se silnými parfumerskými vlastnostmi. Každý parfém je navíc jedinečný polodrahokamy, které se ukrývají na dně samotné vůně. Vůně Vitalite Perfume disponuje polodrahokamy peridotu (odrůda olivínu, kterou naprosto zbožňuji), tedy „kameny slunce“ v okulibé zelené barvě, které mají stimulovat smysly a posílit vitalitu. Samotná vůně je směs květinové svěží vůně s tóny červeného rybízu a bergamotu. Takže milý Ježíšku, předem ti děkuji!

    VIDEO: Vánoční manikúra: Jaké jsou aktuální trendy zdobení nehtů?

    Video se připravuje ...
    Vánoční manikúra: Jaké jsou aktuální trendy zdobení nehtů? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Redaktorka Štěpánka: Akné fluid Nobilis Tilia, 439 Kč (50 ml), koupíte na eshop.nobilis.cz

    Tenhle produkt se osvědčil na mou problematickou pleť se sklonem k tvorbě akné. Je lehký, dobře se vstřebává a pokožku nemastí. Pokožka po něm zůstává hydratovaná a hebká. Navíc obsahuje látky, které by měly působit antibakteriálně a léčit zánětlivá ložiska. Pokud bych si tedy přála pod stromečkem najít nějakou kosmetiku, je to právě tento fluid.

  • Redaktorka Aneta: Maska na rty s kyselinou hyaluronovou StriVectin, 919 Kč (10 ml), koupíte na www.aurio.cz

    Během roku mě často trápily suché a popraskané rty, které mě buď svědily, nebo nepříjemně pálily. Nepřišla jsem na kloub tomu, čím to může být, ale hledala jsem produkt, který by mi od těchto nepříjemných pocitů ulevil. Klasické balzámy na rty bohužel pomohly vždycky jen na chvilku a problém se neustále vracel. Pak se mi do rukou dostala maska na rty s kyselinou hyaluronovou od značky StriVectin a najednou bylo po problémech. Masku si nanáším vždy večer a nechám ji přes noc účinkovat. Ráno se vždycky probudím s dokonale vyživenými a vyhlazenými rty. Přes den mě už navíc žádné svědění ani pálení netrápí a rty vypadají opravdu hezky.

  • SEO editorka Eva: Ochranný krém pro suchou pokožku Coldcream, Weleda, 279 Kč (30 ml), koupíte na www.weleda.cz nebo v síti drogerií

    Kosmetiku střídám a málokdy si kupuju tu stejnou sadu dvakrát. Ochranný krém od Weledy je ale moje stálice. Používám ho v zimě na horách při lyžování a – pokud je teplota pod nulou nebo silný vítr – také ve městě. Obsahuje rostlinné oleje a včelí vosk a ochranný film, který vytvoří na pokožce, je opravdu cítit a dlouho vydrží. Navíc příjemně voní. Přes zimu ho celý nevypotřebuju a to, co zbyde, pak v létě domažu po opalování a na tvrdou kůži na patách.

  • Editorka Martina: Suchý pleťový olej Beloved, Jagaia, 1450 Kč (15 ml), koupíte na www.jagaia.cz

    Pokud bych si mohla letos pod stromeček přát jen jednu věc, tak by to byl suchý pleťový olej BELOVED od české značky JAGAIA. Od této značky jsem vyzkoušela různé produkty a musím říct, že jsou naprosto fantastické. Tento olej funguje jako botox, zpevnění pleti poznáte téměř okamžitě. Je to velký zázrak v malé lahvičce.

    Velký výběr kosmetiky za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.