Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Neuvěřitelná proměna Zoë Kravitz: I přes genetický jackpot si změnila tvář

18. listopadu 2022 | 06:00

Půvabné Zoë Kravitz byl dán do vínku doslovný genetický jackpot, jak to nazvali fanoušci. Rodiči – hudebníkem Lenny Kravitzem a herečkou Lisou Bonet – byla předurčena k absolutní dokonalosti. Přestože má díky afroamerickým i ukrajinským genům nepřehlédnutelnou, tolik exotickou tvář, nechala si ji po čas své herecké kariéry vylepšit. Které její proměny upoutaly v nedávné době svět internetu?

Díky jménu, které se snoubilo s talentem a dřinou, se Zoë Kravitz otevřely brány hereckého světa. Excelovala v kritikou uznávané roli v seriálu Sedmilhářky, do čela pozornosti se v poslední době dostala rolí Catwoman v novém Batmanovi. Větší pozornosti se jí dostalo nejen úctyhodnými hereckými výkony, ale i proměnou její tváře, na kterou upozornilo několik odborníků i influencerů na sociálních sítích.

Podívejte se na ukázky z nového Batmana:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Vertical Ent.

Stejně tak jako plastický chirurg z Beverly Hills Charles S. Lee, který mimo jiné komentuje na svém TikToku i několik dalších proměn slavných krásek, k diskusi přispěla i youtuberka Lorry Hill. Na svém kanálu se zaměřuje právě na diskuse o plastických operacích celebrit vzhledem k tomu, že život zasvětila světu krásy, líčení a především kosmetickým úpravám. Vždy upozorňuje na to, že se její analýza neopírá o lékařské důkazy, nýbrž o její odborné názory vycházející ze skutečností a zkušeností. Ty jsou však nakonec jen spekulacemi, a tak říká, že videa rozhodně nemají ponoukat k šíření nenávisti.

Svou tvorbou chce edukovat a informovat širší publikum o možných zákrocích plastické chirurgie a odkrývá tajemství krásy celebrit, které ale mají absolutní právo se se svými zkrášleními nesvěřovat. Před několika měsíci se zaměřila právě na talentovanou herečku. A kterými možnými zákroky pravděpodobně Zoë Kravitz prošla?

Přirozeně krásné a výrazné rysy

Nejprve zhodnotila její přirozené rysy ve věku kolem 16 let, které se opíraly o krásné mandlové oči, které byly v koutcích nepatrně zvednuté, dále o plné rty a silnou kostní strukturu. Zoë tak po svých rodičích podědila jen to nejlepší.

Změna horních víček

První, čeho si influencerka všimla, byla decentní úprava očních víček, která však změnila celkový výraz v její tváři. Dříve totiž měla na víčkách úzký pruh, který zapříčinil nedostatečný prostor k líčení. Okolo roku 2015 se ale ze zapadlých očí staly daleko otevřenější a větší, což je kouzlo blefaroplastiky.

Odstranění bukálního tuku

Poté se zaměřila na odstranění bukálního tuku, které zbavuje nositele přebytečného tuku v oblasti lící. Výsledkem toho je estetičtější tvar obličeje, který zvýrazní linie čelistí. Bukální tuk se však může ztratit pozvolna věkem, avšak Zoë měla dokonale výrazné lícní kosti během dvou let, což je poměrně krátká doba.

Výrazná brada

Potenciální možné úpravy byly však tolik nepatrné – a jak Lorry sdělila: „Takhle se dělá dobrá plastická chirurgie, kde sotva vidíte rozdíl.“ Dále však pokračovala ve finální úpravě svého obličeje, ten však nabral za poslední dobu úplně jiných tvarů. Za změnou můžou stát výplň brady, kvůli níž je brada výrazně špičatější, ale i zúžení nosu či ponytail facelift, tedy miniinvazivní technika, která přináší výsledky bez viditelných jizev. Díky ní je obličej pevnější, oči jsou vytaženější, včetně čela i tváří. Jak samotný název metody napovídá – jde o trvalý efekt vytažené tváře jinak způsobený staženým vyčesaným vysokým culíkem.  

Na její proměny se můžete podívat v naší fotogalerii:

Autor: Žaneta Podlahová