Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Od pondělí do pátku: Ty nej outfity pro maminky, holky krev a mlíko i mladice

  • Od pondělí do pátku: Ty nej outfity pro maminky, holky krev a mlíko i mladice
    5. prosince 2022 | 06:00

    Přestože zima odstartuje až za pár týdnů, aktuální teploty i adventní čas nás přiměly k naladění se na ni. A s ní nepochybně přichází i módní inspirace opřená o pohodlí, ryzí trendy i nadčasovost.

    Inspiraci tu najdou mladé slečny, maminky, pro které je komfort alfou a omegou, ale i boubelky, které se rozhodně nemusí bát barev. Tak na které kousky nedáte letošní sezonu dopustit?

  • Pondělí: Business lady

    Klasický vlněný kabát patří k nestárnoucí klasice, která obstojí ve zkoušce času nejen z hlediska kvality zpracování, ale i stylu. Svými výraznými klopami, které vytváří efektní véčkový výstřih, a samonastavitelným páskem tak vytvoří žádoucí ženskou siluetu, vyrovná proporční nesoulad postavy a opticky přidá pár centimetrů navíc. Je tak ikonickým a zcela nezbytným emblémem sezony, který sluší úplně všem. Navíc vyznívá tolik elegantně! A pokud se chcete svézt na této sofistikované vlně, zkombinujte ho s dlouhými palazzo kalhotami, svetříkem s kulatým výstřihem a kotníkovými kozačkami s ostrou špičkou. Takto docílíte looku business královny, se kterým se budete cítit při pondělí o něco sebevědoměji.

    A jak uvázat pásek tak, aby váš kabát povýšil ještě na vyšší úroveň? To se dozvíte v našem článku zde:

  • Úterý: Kožíšek v hlavní roli

    Kožíšek si neblaze vysloužil nálepku nejkontroverznějšího zimního kabátu, který vzbuzuje rozporuplné emoce. Lze ho milovat i nenávidět. V mnohých je totiž utkvělá představa ruské estetiky, kterou umocňuje jeho extravagance i přílišná honosnost. Navíc i sebevíc štíhlé ženě bude přidávat na rozměru svým huňatým reliéfem. Na druhou stranu přináší hřejivou, tolik konejšivou náruč, kterou venku už teď potřebujeme. A navíc ho můžete navrstvit na všechny ty párty looky, které za chvíli vytáhneme z útrob našich skříní – to se o hřejivé péřovce říct nedá. A pokud budete vědět, s čím ho kombinovat, máte vyhráno. Stylové kombo bude představovat s užšími džínami a vysokými kovbojkami či vysokými kozačkami do špičky, díky kterým nebude kabát působit tolik robustním dojmem. Zkuste ho letos i vy a opusťte svou komfortní zónu. Protože jakmile ho obléknete, pozornost na sebe jednoznačně strhnete.

    Jak vrstvit v zimě? Odpověď naleznete ve videu!

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Videohub

  • Středa: Ve znamení pohodlí

    Válenky jsou dalším zimním prvkem, který rozděluje společnost na dva tábory. Letos jsou ovšem tyto nechvalně známé válenky konečně vkusné. Vděčíme za to módním influencerkám, které je vystřelily z módního pekla do nebe. Více než esteticky přijatelně budou vypadat s dlouhými straight džínami, rolákem a chundelatou šálou. Totally cosy look, který si zamilují všechny maminky, ale i děti pro věčné pohodlí.

  • Čtvrtek: Dokonalá čistota

    Nejoblíbenějším zimním svrchníkem se letos stala bunda připomínající hřejivější sestru motorkářské bundy – s tím rozdílem, že typicky výrazné klopy lemuje kožíšek nebo tolik roztomilý beránek. Dokonalou symbiózu bude tvořit s bílými džínami a kotníkovými botami s masivní podrážkou. Světlých kalhot se nemusí obávat ani ženy s výraznými křivkami, protože bílé nohavice sluší právě boubelkám! Lichotit jim bude zvonový i straight střih.

  • Pátek: Barevná okázalost

    Ženám plnějších tvarů bude lichotit barevné spektrum. Třeba fialová s petrolejovou, které tvoří okázalou souhru. Ideální kombinace bude opřena o midi pouzdrovou sukni se zadním rozparkem, který vám dá svobodu kroku, o top s dlouhými rukávy a vysokým stojáčkem, kabát a boty v ostré špičce. Absolutní stylistická harmonie, která vás při pátku naladí na to, vyjít si do společnosti.

    Velký výběr trendy zimních kousků najdete na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová
Klíčová slova:  trendy, móda, zimní trendy 2022, zimní trendy
Diskuse ke článku
.