Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Trendy vlasy letošního podzimu: S jakou barvou a střihem nešlápnete vedle?

  • Trendy vlasy letošního podzimu: S jakou barvou a střihem nešlápnete vedle?
    14. září 2023 | 06:00

    Pokud své šatníky a kosmetické taštičky pomalu připravujete na podzim, nesmíte zapomenout ani na své vlasy. Přemýšlíte o změně? Nastala ta pravá chvíle. Inspirujte se trendy odstíny a střihy, které ovládnou letošní podzim.

    Po létě bývají vlasy vysušené a vyšisované od sluníčka, konečky se třepí, nedrží tvar, zkrátka chybí jim život. Kdy jindy se proto rozhodnout pro změnu než právě na podzim? Pokud se chystáte ke svému kadeřníkovi, projděte si tipy na nejvíc trendy střihy a barvy letošního podzimu. Možná v nich najdete inspiraci!

  • Barva podzimu

    Pokud by vás měla napadnout jedna barva, která podzim vystihuje, byla by to rozhodně zrzavá! Výhodou je, že má širokou škálu odstínů, a tak si opravdu vybere každá žena ve všech věkových kategoriích. Tento odstín má navíc tu výhodu, že ubírá roky. Teplé tóny na podzim zkrátka frčí a možná v nich najdete právě tu svou barvu, u které už zůstanete!

    VIDEO: Padají vám vlasy? „Zázračné” přípravky neexistují, říká lékařka a popisuje, co pomůže.

    Video se připravuje ...
    Padají vám vlasy? „Zázračné” přípravky neexistují, říká lékařka a popisuje, co pomůže • VIDEO: Videoredakce ženských webů

  • Karamelové odlesky

    Nádech karamelu bude slušet hlavně tmavovláskám, kterým ve vlasech vytvoří krásné zlatavé odlesky. Ty rozzáří obličej, a hnědým vlasům navíc vytvoří optický objem. Vyzkoušet tento odstín mohou ale také blondýnky. Oproti platinové blond bude ta karamelová vypadat přirozeněji. Trendy budou hlavně prosvětlené délky vlasů a konce.

  • Přirozená blond

    Pokud patříte mezi blondýnky, moc dobře víte, že najít ten pravý odstín blond je občas složité. Letos ale zapomeňte na platinu a volte raději přirozenější odstíny. Vadit nebudou ani přiznané odrosty. Díky tomu alespoň nebudete muset tak často navštěvovat svého kadeřníka a vlasy neustále odbarvovat. Vsaďte na klasické blond melíry nebo metodu balayage. Neuděláte chybu. 

  • Nesmrtelné mikádo

    Asi nikoho nepřekvapí, že i letos na podzim je v kurzu mikádo, které se drží mezi nejoblíbenějšími střihy již několik sezon. Oblíbené je hlavně kvůli tomu, že se dá nosit na několik způsobů, působí vzdušně, hravě, ale i sexy. Letos bude nejvíc trendy mikádo střižené pod bradu. Pěšinku k němu můžete nosit na bok, uprostřed, ale skvěle bude vypadat také s delší ofinou.

  • Záclonková ofina

    Účes 70. let hlásí velký comeback. Záclonková ofina se vyznačuje pěšinkou uprostřed a delšími sestříhanými prameny, které rámují obličej. Právě tyto prameny připomínají záclonky. Sestříhané pramínky vytvoří elegantní look s nádechem retra. Velkou výhodou je, že záclonková ofina je skvělá pro každý tvar obličeje.

  • Uhlazený drdol

    Zapomeňte na ledabylé bohémské drdoly. Letošní podzim přeje elegantním drdolům, které budou dokonale uhlazené a z nichž nepoleze ani vlásek. Výhodou tohoto účesu je, že se hodí ke společenským šatům, ale i k mikině a zároveň skvěle poslouží v okamžiku, kdy vaše vlasy nemají svůj den a vy je nestíháte umýt.

    Vše pro své krásné vlasy najdete na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.