Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Nedávejte létu ještě sbohem! Tohle přirozené líčení inspirované kávou si zamilujete

27. srpna 2023 | 06:00

Léto se sice pomalu, ale jistě chýlí ke konci, ještě to však neznamená, že mu musíte dát definitivní sbohem. Sociálními sítěmi se jako lavina šíří pojem latté make-up. Díky němu si můžete léto ještě trochu prodloužit. Líčení je jednoduché, přirozené a dokonale podtrhne vaše opálení.

Jak už název napovídá, latté make-up je inspirován kávou. K líčení tedy vybírejte hlavně bronzové, hnědé nebo karamelové odstíny s lehkým a přirozeným třpytem, který krásně podtrhne tón pleti a barvu očí. Abyste si takové líčení vykouzlila, nesmí vám v kosmetické výbavě chybět kvalitní bronzer, paletka hnědých očních stínů a hnědá oční linka. Rty pak můžete zvýraznit leskem na rty nebo rtěnkou v nude odstínu.

VIDEO: 5 kroků k dokonalému odlíčení make-upu.

Video se připravuje ...
5 kroků k dokonalému odlíčení makeupu • VIDEO: Martin Molliy

Bronzer hraje prim

Jak už bylo řečeno, k vytvoření dokonalého latté make-upu potřebujete bronzer, a to jak krémový, tak pudrový. Nejenže vám vykouzlí opálený nádech, ale navíc umí i obličej krásně zeštíhlit a vykonturovat. Primárně se nanáší pod lícní kosti v linii od koutku rtů k uchu a také na čelo těsně pod linii vlasů, po stranách nosu a pod čelisti. Snažte se ho nanášet vždy do ztracena pomocí širokého štětce s plochou hlavou a dejte pozor na intenzitu, abyste si na tváři neudělala tmavé fleky. Mějte na paměti, že líčení musí působit přirozeně. Bronzer použijte také jako stín a do koutků očí naneste jemný třpyt. Nezapomeňte na řasenky a obočí, které sjednocuje celkový vzhled.

Oceníte nenáročnost

Velkou výhodou latté make-upu je, že nevyžaduje mnoho zručnosti. Důraz je kladen hlavně na přirozenost a za pomoci pár produktů si vykouzlíte líčení, které vás ještě nějakou chvilku ponechá v letním rozjímání. Latté make-up si oblíbily také hvězdy jako Hailey Bieber, Shay Mitchell, Gigi Hadid nebo Jennifer Lopez. Inspirujte se ve fotogalerii.

Dekorativní kosmetiku pro přirozený vzhled vybírejte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová