Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Účesy, které muži nenávidí, ale my je nosíme rády. Najdete se?

  • ...
    23. července 2023 | 06:00

    Říkáte si, že muži vlasy zas tak neřeší a že si málokterý všimne, co vlastně na hlavě nosíte? Omyl! Co se dámských účesů týče, umí být pánové pěkně kritičtí. S jakými střihy a účesy u nich rozhodně nezabodujete?

    Už se vám někdy stalo, že jste přišla od kadeřníka naprosto nadšená a váš partner změnu vůbec nezaznamenal? Nebo hůř – raději ji ani neokomentoval a jen nevěřícně zakroutil hlavou? V jakých účesech se my ženy cítíme skvěle, a naopak mužům vůbec sexy nepřipadají?

  • Krátké vlasy

    Ženám možná krátké střihy připadají sexy a hravé, pánové mají tak trochu jiný názor. Mužům se krátké vlasy nelíbí, protože v nich dle jejich názoru žena ztrácí na ženskosti a není tak atraktivní jako s dlouhými loknami. Krátký sestřih umí ocenit opravdu málokterý muž. A kdo ví, třeba je to nakonec ten váš.

    VIDEO:  Jak si vytvořit krásné účesy pomocí jedné trojkulmy?

    Video se připravuje ...
    Jak si vytvořit krásné účesy pomocí jedné trojkulmy • VIDEO: Kristýna Juřicová

  • Hustá ofina

    Ofina rozděluje na dva tábory – buď ji milujete, nebo nenávidíte. Muži se bohužel řadí do té druhé skupiny. Pokud je navíc ofina příliš hustá a rovně střižená, tahle varianta se mužům už vůbec nezamlouvá. Ofina sice dokáže účes ozvláštnit, našim polovičkám ale příliš sexy a trendy nepřipadá.

  • Drdol

    Drdol rozhodně patří mezi účesy, které my ženy často vyhledáváme. Ať už se jedná o ledabylý drdol, elegantní nebo S.O.S. drdol, když máme tak mastné vlasy, že s nimi nic jiného nelze udělat, vždycky je na něj spolehnutí. Na muže tento účes však působí neupraveně a odfláknutě a často v nich evokuje dojem "ptačího hnízda".

  • Umělé prameny

    Je skvělé, kolik máme v dnešní době možností. Tam, kde na nás příroda šetřila, si můžeme pomoct různými beauty "vylepšováky". Jedním z nich jsou umělé prameny vlasů, které pomáhají vlasy zahustit nebo prodloužit. V tomto případě však muži naše nadšení příliš nesdílí. Děsí je totiž představa, že by jim při romantické chvilce mohl jeden z pramenů zůstat v ruce.

  • Barevné vlasy

    Rády experimentujeme se střihem, ale nebráníme se ani barvám. Obzvlášť v létě se pouštíme do výraznějších odstínů a nebojíme se ani těch pastelových. Všechny ty růžové, fialové nebo tyrkysové barvy ale muži neocení. Je to na ně totiž příliš výrazné a komplikované a raději dávají přednost klasice.

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.