Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejkrásnější make-up pro opálenou pleť: Takhle během léta zazáříte

  • Nejkrásnější make-up pro opálenou pleť: Takhle během léta zazáříte
    28. července 2023 | 06:00

    Opálená snědá pokožka vypadá na každé ženě sexy, a má ještě jednu výhodu – nemusíte se díky ní příliš malovat. Pokud přece jenom chcete své opálení ještě více podtrhnout, máme pro vás několik tipů na krásné letní líčení, které vám nezabere příliš času a vypadá skvěle!

    Zapomeňte na hutný make-up nebo tmavé barvy. Léto nás přímo vybízí k tomu, aby naše líčení bylo lehké, hravé a barevné. Inspirujte se nejkrásnějším líčením pro opálenou pleť a během letních večerů buďte za bohyni!

  • Rty v hlavní roli

    Během léta to s líčením nemusíte vůbec přehánět. Vystačíte si pouze s upraveným obočím, řasenkou a kvalitní výraznou rtěnkou. Díky namalovaným rtům se během okamžiku stane z každé ženy neodolatelná femme fatale, které podlehne každý muž. Při výběru rtěnky dbejte na to, aby byla dostatečně pigmentovaná, aby rty nevysušovala a vydržela jak jídlo a pití, tak i polibek. 

    VIDEO: Utrácíte za drahé krémy s vysokým SPF? Je to zbytečné, říká vývojářka kosmetiky.

    Video se připravuje ...
    Utrácíte za drahé krémy s vysokým SPF? Je to zbytečné, říká vývojářka kosmetiky • VIDEO: Videoredakce ženských webů

  • Bronzový nádech

    Snědá pokožka vypadá v létě naprosto skvěle, a pokud své opálení chcete ještě více podtrhnout, vsaďte na hnědé, zlaté a bronzové odstíny. Vypadají přirozeně a sluší každé ženě. Zkuste jemné kouřové oční stíny v těchto tónech, které můžete doplnit jemnou třpytivou linkou, rtěnku volte v jemnějších odstínech. Nezapomeňte také na rozjasňovač s bronzovým nádechem, který vašemu líčení dodá ten pravý šmrnc.

  • Oranžové léto

    Léto hraje všemi barvami, a proto se nebojte experimentovat a vsadit na barevné oční stíny nebo barevnější rty. Letos je v kurzu oranžová, která možná nepatří mezi vaše nejoblíbenější barvy, na opálené pleti ale vypadá skvěle. Stejnou službu udělá také cihlový či korálový odstín.

  • Přirozená krása

    Výhodou léta je hlavně to, že díky opálené pokožce nemusíte trávit dlouhé chvíle u zrcadla – snědá kůže rovná se letní líčení. V pohodě tak postačí, když si lesklá místa zamaskujete pomocí pudru, upravíte si obočí, na líčka nanesete tvářenku a řasy jemně zvýrazníte řasenkou. Letní líčení tak máte během pěti minut hotové.

  • Nebojte se zazářit

    Léto doslova vybízí k tomu, abyste byla za hvězdu. Nebojte se proto lesku a třpytek a ozdobte své oči zářivým líčením, díky kterému budete nepřehlédnutelná. Léto se navíc nese ve znamení hudebních festivalů, na které se třpytivý make-up hodí! Na opálené pokožce budou barevné kamínky vypadat naprosto dokonale.

  • V zajetí barev

    Ty odvážnější z vás mohou podlehnout letošnímu trendu a vyzkoušet  barevné řasenky, které krásně rozzáří váš pohled a dodají vašemu líčení nevšední jiskru. Díky barevným řasám budete nepřehlédnutelná a královnou všech večírků. Řasenku můžete sladit i s barevnou linkou ve stejném odstínu.

    Dekorativní kosmetiku za výhodné ceny vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.