Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Barevné řasenky hlásí comeback! Podlehnete tomuto letnímu líčení i vy?

12. července 2023 | 06:00

Léto si žádá hravé barevné a nevšední líčení. Ať už se chystáte na večírek nebo třeba hudební festival, určitě se chcete blýsknout. Barevné řasy váš pohled rozzáří a budete díky nim nepřehlédnutelná!

Možná si říkáte, že barevným řasenkám už dávno odzvonilo. Trendy se ale neustále vrací a jinak to není ani v tomto případě. Pokud je pro vás tedy černá řasenka nuda a nebojíte se v líčení trochu experimentovat, je pro vás barevná řasenka jako dělaná. Nemusíte se bát, že v ní budete vypadat bláznivě. Stačí dodržovat pár rad a budete za hvězdu. 

VIDEO: 5 kroků k dokonalému odlíčení make-upu.

Video se připravuje ...
5 kroků k dokonalému odlíčení makeupu • VIDEO: Martin Molliy

V kurzu jsou barvy jako žlutá, červená, modrá, fialová nebo zelená. Velkou výhodou je, že barevné řasy jsou opravdu výrazné, a tak to s dalším líčením nemusíte moc přehánět. Pokud však zatoužíte i po lince nebo stínech, odstín by nikdy neměl být tmavší než barva řasenky. Volte tedy světlejší nebo stejné odstíny. Nejlépe však bude vypadat klasická černá linka. Skvěle bude vypadat varianta, kdy horní řasy nalíčíte klasickou černou a ty spodní barevnou řasenkou. Zapomeňte také na výrazné rtěnky a volte raději jemnější barvy nebo lesky na rty.

Tápete, jakou barvu vybrat, aby na vás vypadala co nejlépe? Žlutá řasenka rozzáří hnědé oči, ty budou také skvěle ladit s modrým nebo tmavě zeleným odstínem. Zelenoočkám bude pasovat fialová nebo zelená a modré oči krásně vyniknou s růžovou, oranžovou nebo s odstíny modré. Záleží však na konkrétním tónu očí, a proto je potřeba vyzkoušet, jaká barva řasenky vám sedne nejlépe a v jaké se budete cítit dobře. Pokud se pro barevnou mascaru rozhodnete, mějte na paměti, že půjde trochu hůř odlíčit. Sáhněte tedy po odličovacích produktech pro voděodolný make-up, které si s barevnou řasenkou snadno poradí.

Velký výběr řasenek za skvělé ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

 

 

Autor: Aneta Valešová