Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kosmetické novinky na měsíc duben, které vám zpříjemní jaro! Kterou z nich si tentokrát vyberete?

  • ...
    8. dubna 2021 | 06:00

    Tak moc jsme se všichni těšili na jaro a ono je pomalu, ale jistě tady. Připravte se na něj a pořiďte si nějakou kosmetickou novinku! Vybraly jsme pro vás několik našich favoritů na měsíc duben! 

    Lehký hydratační krém s aloe vera, pečující krém na ruce s heřmánkem nebo samoopalovací pleťový krém? Kterou kosmetickou novinku na měsíc duben si tentokrát vyberete?

  • Hydratační denní krém Aloé Light, HelloBody, 699 Kč (50 ml), koupíte na www.hellobody.cz

    Nastal čas, kdy odkládáme hutnější pleťové krémy a volíme lehčí, které pleť dokonale hydratují. Jedním z nich je i denní krém značky HelloBody. Je opravdu lehký, svěží, pleti dodá dokonale osvěžující pocit. Má příjemnou krémovo-gelovou texturu, která se krásně roztírá a během chvilky se vsákne. Třešničkou na dortu je příjemná a nenásilná vůně. Určitě vás také potěší, že jeho složení je z 96,5 % přírodní.

  • Krém na ruce s heřmánkem Dermacol, 119 Kč (150 ml), koupíte v síti drogerií

    Vaše ruce potřebují neustálou péči, dopřejte si ji proto prostřednictvím kvalitního krému na ruce. Nový pečující krém s heřmánkem od značky Dermacol je navržen speciálně pro pokožku rukou, která je vystavena častému mytí a používání gelů s vysokým obsahem alkoholu. Krém během chvilky dodá vašim rukám svěžest, hebkost, hydrataci a díky svému složení přispívá k regeneraci.

  • Osvěžující sprchový gel s limetkou Authentic Toya Aroma, 59 Kč (400 ml)

    Pusťte svěží vánek i do své koupelny. Taky si vybíráte sprchové gely podle vůně, která vám hned po ránu zvedne náladu? Pak vám nesmí chybět osvěžující sprchový gel s limetkou od značky Authentic Toya Aroma. Vedle dokonalé vůně, kterou ucítíte ještě nějakou dobu na pokožce, vás potěší složení, které je zcela bez parabenů.

  • Micelární voda Hydra Skin Effect, Nivea, 179 Kč (400 ml), koupíte v síti drogerií

    S novou řadou Hydra Skin Effect přichází na trh oblíbená značka Nivea. V řadě najdete hydratační sérum, denní hydratační gel, noční hydratační gel-krém a micelární vodu, která snadno zbavuje pleť make-upu a dalších nečistot a zároveň pleť zanechává hydratovanou a svěží. Micelární voda obsahuje navíc kyselinu hyaluronovou, která se postará o intenzivní hydrataci, a tak předchází předčasnému stárnutí.

  • Samoopalovací pleťový krém Alcina, 380 Kč (50 ml), koupíte ve vybraných salonech

    Na slunečné počasí, které bude opalovat, si budeme muset ještě nějakou chvilku počkat. To ale ještě neznamená, že své pleti nemůžete dopřát lehký bronzový tón. Samoopalovací pleťový krém od Alciny vyniká lehkou a příjemnou texturou, lehce se roztírá a vaší pokožce dopřeje lehké a přirozené opálení bez UV záření, a přitom ji hydratuje a pěstí. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, a stará se tak o intenzivní hydrataci a také vyhlazení pokožky. Vitamin E pak posiluje ochrannou bariéru pleti, pomáhá i v boji proti volným radikálům, a zabraňuje tím tvorbě vrásek. Krém nanášejte vždy na vyčištěnou a suchou pleť, vynechte oblast očí, obočí a odrostů. Opakujte denně, dokud nedosáhnete požadovaného opálení. Po nanesení si vždy důkladně umyjte ruce.

  • Tonizující pleťové mléko Sephora Collection, 196 Kč (100 ml), koupíte na www.sephora.cz nebo v kamenných prodejnách

    Nové tonizující pleťové mléko Sephora Collection s výtažky z okurky je vyrobeno z 96 % z ingrediencí přírodního původu, je obohaceno o rostlinné výtažky a doplněno o vitaminy. Struktura mléka je opravdu lehká, nezanechává na pokožce mastný film a během chvilky se vstřebá. Pokožka je následně krásně hydratovaná, svěží a šťavnatá.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.