Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kosmetické novinky na měsíc říjen, které si zamilujete stejně jako my!

  • ...
    10. října 2019 | 06:00

    S novým měsícem přichází i další přehled kosmetických novinek! Co takhle si zpříjemnit sychravé počasí něčím voňavým? Vybraly jsme pro vás několik nových produktů, které budete určitě potřebovat!

    Vybraly jsme pro vás několik zajímavých novinek, které by vám neměly chybět ve výbavě! Stylingový primer na vlasy, hřeben na rozčesávání mokrých vlasů nebo maska na obličej v tyčince? Pro co se rozhodnete?

  • Tvářenka Pure Simplicity, Catrice, 139 Kč

    Kosmetická značka Catrice přichází s novou limitovanou edicí a tentokrát se zaměřila na přirozenou krásu, veganské složení a ekologické papírové obaly. V této limitce najdete produkt na tvář, rty nebo nehty a jistě vás potěší, že produkty neobsahují emulgátory ani silikony. Bambusové balení je navíc opravdu roztomilé! Vybrat si můžete ze čtyř barevných odstínů.

    Tvářenka Pure Simplicity, Catrice, 139 Kč
    Autor: archiv firem

  • Stylingový primer Nivea, 109 Kč (150 ml)

    Vlasy vyfoukané jako od kadeřníka! Tak přesně po takových touží každá z nás a díky novince od Nivey se ke svému snu můžeme přiblížit. Díky nové přípravné bázi, která vlasy neslepí a připraví je na foukání, budou vaše vlasy vypadat jako byste zrovna vyšla z kadeřnického křesla. Navíc je chrání proti horku, a to až do teploty 220 °C. Vybírat můžete ze tří druhů, a to pro dokonalý objem, hladký účes nebo kudrliny.

    Stylingový primer, Nivea, 109 Kč (150 ml)
    Autor: archiv firem

  • Slupovací maska (růžová guava) 7th Heaven, 43 Kč

    Masek na obličej není nikdy dost a v sychravém počasí není nic lepšího než si napustit horkou vanu a svůj obličej hýčkat právě tímto produktem. Pokud jste se ještě nesetkala s britskou značkou 7th Heaven, doporučujeme vám, abyste už na nic nečekala a nějakou jejich masku vyzkoušela. Jejich receptura spočívá vždy v prověřené kombinaci tří klíčových přírodních ingrediencí. Novinkou je pak série Superfood, jde o masky kombinující zázračný efekt superpotravin a bylin.

    Slupovací maska růžová guava, 7th Heaven, 43 Kč
    Autor: archiv firem

  • Podkladová báze pod make-up Barry M, 319 Kč

    Do Čech zamířila britská veganská dekorativní kosmetika Barry M, která je neuvěřitelně třpytivá a roztomilá! Jedním z produktů je podkladová báze pod make-up, která vám dokonale připraví tvář pro další líčení. Pleť je po ní krásně rozjasněná a sjednocená. Pokud navíc milujete jednorožce, je pro vás tento produkt absolutní must have!

    Podkladová báze pod make-up, Barry M, 319 Kč
    Autor: archiv firem

  • Maska na obličej v tyčince Sephora Collection, 250 Kč

    Aplikace pleťových masek nebyla nikdy jednodušší! Díky novince od Sephory si už maskou ruce nezamažete a nemusíte se ani bát, že vám bude všude stékat. Vybírat si můžete ze čtyř super ingrediencí: uhlazující exfoliační aktivní uhlí, pročišťující řasa spirulina, vyživující vodní meloun nebo zmatňující bambus. Kterou si vyberete?

    Maska na obličej v tyčince, Sephora Collection, 250 Kč
    Autor: archiv firem

  • Lesk na rty se zvětšujícím efektem Dermacol, 149 Kč

    Lesk, který vám "napumpuje" rty? I to je možné! Díky aktivní látce Maxi Lip dochází k vypnutí rtů a vyhlazení drobných vrásek. Nemusíte se bát, že by vás tato novinka vysušovala. Naopak rty hydratuje a stimuluje tvorbu kolagenu. Vůbec nelepí a vytváří na puse příjemný lesk. Vybírat můžete z šesti odstínů.

    Lesk na rty se zvětšujícím efektem, Dermacol, 149 Kč
    Autor: archiv firem

  • Hřeben na rozčesávání mokrých a vlhkých vlasů Tangle Teezer, 465 Kč

    Sbohem bolestivé tahání a škubání! Novinka ze speciální řady Wet Detangler je určená speciálně pro rozčesávání mokrých a vlhkých vlasů a lze ji použít také během sprchování. Díky své nadstandardní velikosti si hravě poradí s hrubými a kudrnatými vlasy. Díky 433 flexibilním a silnějším štětinám a ergonomické rukojeti se lépe drží ve sprše, a usnadňuje tak rozčesávání.

    Hřeben na rozčesávání mokrých a vlkých vlasů, Tangle Teezer, 465 Kč
    Autor: archiv firem

  • Energizující sérum Sothys, 2450 Kč (30 ml)

    Denně na naši pleť působí znečištěné životní prostředí a další škodlivé látky, kvůli kterým naše pokožka stárne rychleji. Je proto důležité dopřát ji potřebnou péči. Novinka značky Sothys Paris působí jako silný detoxikační koktejl. Jedná se o lehký, tající gel, který se používá ráno a večer. Pleť je po séru detoxikovaná, projasněná a okysličená. Díky triu aktivních klíčových látek: organický černý bez, organický sibiřský ženšen a peptidy, bude vaše pokožka zase dýchat a její vitalita a mladistvost bude zase obnovena.

    Energizující sérum, Sothys, 2450 Kč (30 ml)
    Autor: archiv firem

  • Bezoplachový olej na vlasy Olaplex, 799 Kč

    Značka Olaplex přináší revoluční novinku! Vysoce koncentrovaný bezoplachový olej vaše vlasy posílí nejen zvenku, ale hlavně zevnitř! Zároveň vám usnadní styling a vlasy budou zářivě lesklé a hladké. Díky inovativnímu složení vaše vlasy nezatěžuje, ochraňuje barvu a zabraňuje krepatění. Stačí nanést pár kapek na ručníkem vysušené vlasy a poté upravit dle potřeby.

    Bezoplachový olej na vlasy, Olaplex, 799 Kč
    Autor: archiv firem

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.