Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Trendy nehty letošního podzimu! Jaké laky budou in?

4. září 2022 | 06:00

Přichází podzim a společně s novou roční dobou často měníme vlasy, styl líčení i velkou část šatníku. Nehty by samozřejmě neměly být výjimkou. I tento podzim budou však některé barvy manikúry v trendu více než jiné. Jaké odstíny se ve výběru letos nachází, vás možná trochu překvapí.

Už dávno neplatí, že módní a kosmetické trendy se řídí jenom podle typických barev ročního období. Během letošního podzimu můžete trochu experimentovat a vyzkoušet i jiné odstíny, než na jaké jste běžně zvyklá. Stoprocentně ale převládá jemnost a minimalismus se špetkou neotřelosti.  

Video se připravuje ...
Zaměřeno na manikúru a pedikúru! Co je v kurzu? • VIDEO: Videohub

Modrá je dobrá

Modrá je barvou, která sluší téměř všem a nechybí v šatníku snad žádné z nás. Co takhle ale modř nanést i na nehty? Prvním hitem manikúry letošního podzimu je jemná modrá, kterou najdete i pod názvy pomněnková či pod všeobecně rozšířeným anglickým názvem baby blue. Skvěle budou vypadat také královská modrá nebo odstín připomínající temnou noční oblohu. S modrou letos zkrátka nešlápnete vedle.

Chutná čokoládka

K podzimu a zimě neodmyslitelně patří i trochu „zdivočelý“ jídelníček, jehož součástí je zcela určitě i čokoláda. Tou se však můžete potěšit i na svých nehtech. Dalším trendem v manikúře jsou totiž tyhle krásné čokoládové odstíny. Od čokolády bílé přes mléčnou až po tu hořkou, s těmito barvami rozhodně nešlápnete vedle. Jestli zvolíte variantu kombinace všech těchto odstínů nebo své nehty zkrášlíte pouze jedním z nich, je pouze na vás. Kreativitě se meze nekladou.

Šedivý minimalismus

Tento trend potěší všechny, které nerady experimentují a zbožňují minimalistickou manikúru. Dalším podzimním trendy odstínem pro vaše nehty bude šedá. Šedé nehty se vám budou hodit naprosto ke všemu a dodají vám punc uhlazenosti a elegance. Pokud by vám jednoduchá šedivá varianta připadala nudná, vždy ji můžete oživit bílou a černou, a vytvoříte tak například zajímavý „mramorový“ detail.

Jemná červená

Snad jediná barva, která na našich nehtech nikdy nevyjde z módy, je červená. Snadno z vás udělá femme fatale, zvýrazní odstín vaší pleti a dodá vám potřebnou dávku barvy. Letos na podzim však zapomeňte na temné karmínové nebo bordó odstíny. Trendy je jemnější, tlumenější červená s lehoučkým nádechem oranžové. Je to teplá barva, která zaručeně projasní i pošmourné dny a dodá šmrnc i tomu nejjednoduššímu stylingu.

Pestré laky na nehty za nejlepší ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Tipy na nejlepší laky v trendy podzimních odstínech najdete v následující fotogalerii. >>>

Autor: red