Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kosmetické novinky na měsíc září: Tyhle musíte vyzkoušet!

  • Kosmetické novinky na měsíc září: Tyhle musíte vyzkoušet!
    19. září 2019 | 06:00

    Nevíme, jak to máte vy, ale my se pokaždé nemůžeme dočkat, co nám naše oblíbené kosmetické značky představí nového! Ani tentokrát nejsme zklamané a věříme, že nadšené budete také vy. Které kosmetické novinky nás nadchly tento měsíc?

    Tonikum proti šedinám, čisticí pleťový olej, protivráskové sérum s vitaminem C nebo lesk na rty s push-up efektem? Vybraly jsme pro vás několik kosmetických novinek, které si zamilujete stejně jako my!

  • Sprej pro definici vln Color Wow, 770 Kč

    Sprej pro definici vln, Color Wow, 770 Kč (200 ml)
    Autor: archiv firem

    Americká vlasová péče, kterou milují celebrity – produkty Color Wow jsou konečně u nás! Produkty značky jsou určeny pro všechny typy barvených vlasů, neobsahují sulfáty ani parabeny a jsou zkrátka skvělé. Pokud jste majitelkou vln, oblíbíte si produkt Dream Coat určený právě pro vlnité vlasy. Definuje kudrnaté vlasy, dodává jim potřebnou hydrataci a vlny jsou po něm krásně pružné. Po umytí šamponem a kondicionérem (nejlépe stejné značky) stačí na ručníkem vysušené vlasy přípravek nastříkat a vlasy nechat volně uschnout nebo vysušit pomocí difuzéru.

  • Řasenka pro výrazný objem Naj.Oleari, 579 Kč

    Řasenka pro výrazný objem, Naj.Oleari, 579 Kč
    Autor: archiv firem

    Tuhle italskou dekorativní kosmetiku si zamilujete! Všechny produkty vystihují roztomilý design, svěží vůně a skvělá výdrž! V nabídce najdete produkty pro tvář, oči, rty a nehty. Jedním z nich je tato panoramatická 3D řasenka pro dokonalý objem. Speciální vlákna kartáčku řasy oddělují a viditelně je také prodlouží. Řasenka je krásně pigmentovaná, obsahuje rostlinné vosky, které garantují dlouhotrvající intenzivní barvu.

  • Rozjasňující protivráskové sérum s vitaminem C Eucerin, 949 Kč

    Rozjasňující protivráskové sérum s Vitaminem C, Eucerin, 949 Kč
    Autor: archiv firem

    Po pleti bez vrásek touží každá z nás a rozjasňující novinka Hyaluron-Filler Vitamin C Booster vás k splnění vašeho přání může zase trochu přiblížit. Není žádnou novinkou, že právě vitamin C je prospěšný jak pro naše zdraví, tak také pro pleť. Ochraňuje ji před volnými radikály, které způsobují předčasné stárnutí pokožky. Novinka od značky Eucerin obsahuje 10 % čistého vitaminu C. Před použitím ampulku vždy pořádně protřepejte, aby se spojil s kyselinou hyaluronovou, a poté aplikujte na tvář, krk i dekolt.

  • Paletka očních stínů Epic Sunset, Essence, 269 Kč

    Paletka očních stínů Epic Sunset, essence, 269 Kč
    Autor: archiv firem

    Nová paletka očních stínů od značky Essence je inspirována barvami západu slunce v poušti. Najdete tam jak odstíny matné, tak třpytivé či s metalickým efektem. Paletka obsahuje čtrnáct barev, a to v odstínech zlaté, růžové, fialové, modré nebo nude. Je tedy vhodná jak k dennímu, tak nočnímu líčení. Balení obsahuje také praktické zrcátko.

     

     

  • Ochranný a výživný pleťový balzám Brusinka, Manufaktura, 249 Kč (50 ml)

    Ochranný a výživný pleťový balzám Brusinka, Manufaktura, 249 Kč (50 ml)
    Autor: archiv firem

    Manufaktura přišla s další limitovanou edicí, tentokrát se sladkou vůní brusinek. S nadcházejícím chladnějším obdobím se vám bude hodit pleťový balzám, který obsahuje bambucké máslo, výtažek z brusinek, mandlový a ovesný olej, kyselinu hyaluronovou a mnoho dalších cenných látek, které vaši pleť hydratují, vyživí a projasní. Balzám můžete používat jak ráno, tak večer. Skvěle si poradí se suchou pokožkou. 

  • Oční krém Hyaluron Specialist, L’Oréal Paris, 200 Kč (15 ml)

    Oční krém Hyaluron Specialist, L’Oréal Paris, 200 Kč (15 ml)
    Autor: archiv firem

    Také vaše oční okolí si zaslouží péči. Novinka obsahuje dva druhy kyseliny hyaluronové, která pomáhá hydratovat a vyhlazovat pokožku. Stačí ráno a večer nanést přípravek kolem očí lehkým poklepáváním, dokud se úplně nevstřebá. Vrásky kolem očí budou znatelně vyhlazenější.

  • Obnovující séra Biofáze, Nobilis Tilia, 994 Kč

    Obnovující séra Biofáze, Nobilis Tilia, 994 Kč
    Autor: archiv firem

    Biofáze obsahuje tři pleťová séra. Jedná se o unikátní metodu přírodního ošetření pleti, která významně snižuje oxidační stres, pomáhá uchovávat vitalitu pleti, posiluje její ochranu, podporuje regeneraci a přináší úlevu při různých potížích. Biofází ošetřujete pleť ve třech krocích. Vždy začínáte sérem Geranium, následuje sérum Tymián a závěrečné sérum podle potřeb vaší pleti. Časový odstup mezi séry by měl být deset minut. Biofáze si poradí s pletí se sklonem k hyperpigmentaci, vráskám, akné nebo je vhodná také pro citlivou či podrážděnou pleť. 

  • Lesk na rty Satin Lip Gloss, Alcina, 290 Kč

    Lesk na rty Satin Lip Gloss, Alcina, 290 Kč
    Autor: archiv firem

    Pokud nepatříte mezi fanynky výrazných rtěnek, ale přece jenom chcete svým rtům dodat trochu šťávy, novinka od Alciny pro vás bude vhodnou volbou. Lesk na rty je jemný a lehký, nelepí, a je navíc trendy třpytivý. Na rtech vytvoří optický push-up efekt, a tak budou rty vypadat plnější. Navíc moc hezky voní.

  • Zklidňující čisticí pleťový olej Nivea, 149 Kč (150 ml)

    Zklidňující čisticí pleťový olej, Nivea, 149 Kč (150 ml)
    Autor: archiv firem

    Citlivá pleť si zaslouží šetrnou péči a velkým pomocníkem při odličování bude novinka od značky Nivea: zklidňující čisticí pleťový olej. K odlíčení tak nemusíte používat mléko a vatový tamponek. Stačí, když přípravek nanesete na suchou pleť, jemnými krouživými pohyby ho vmasírujete, následně si namočíte ruce do vlažné vody a opět krouživými pohyby budete pokračovat v masáži, dokud se nevytvoří mléčná textura. Nakonec všechen olej důkladně z obličeje smyjete.

  • Tonikum proti šedinám GR-7, Professional, 1090 Kč (125 ml)

    Tonikum proti šedinám, GR-7 Professional, 1090 Kč (125 ml)
    Autor: archiv firem

    Pokud jsou vám vaše šediny na obtíž, vyzkoušet můžete pečující tonikum, které šediny nemaskuje, ale řeší jejich příčinu. Obsahuje přírodní složky aktivních látek a výtažky z bylin, které stimulují vlasové cibulky a aktivují produkci melaninu. Tím dochází k přirozené obnově barvy vašich vlasů. Stačí tonikum aplikovat přímo na vlasovou pokožku a během pár týdnů si se šedinami poradí.

  • Lak na nehty Gold Effect, Catrice, 100 Kč

    Lak na nehty Gold Effect, Catrice, 100 Kč
    Autor: archiv firem

    Třpyt a lesk – slova definující letošní podzim! Nové laky značky Catrice nabízejí zlaté třpytky v různých barevných odstínech, které odrážejí světlo a mají spoustu lesku. Můžete si vybrat z osmi barev a už teď je jasné, že budete s těmito nehty nepřehlédnutelná!

  • Konturovací paletka, Dermacol, 299 Kč

    Konturovací paletka, Dermacol, 299 Kč
    Autor: archiv firem

    Paletka kombinující matné barvy a rozjasňovače je určená pro konturování tváře. Pár tahy tedy zvýrazníte lícní kosti, bradu, nos a čelo a zároveň rozjasníte líčka a oční okolí. Elegantní balení není příliš velké, a tak se snadno vejde do každé kabelky. Součástí je praktické zrcátko.



  • Facelifting oleogel Vanilka - med, Atok, 516 Kč (30 ml)

    Facelifting oleogel Vanilka - med
    Autor: archiv firem

    Toužíte pleť vypnout, vyhladit a trochu zpevnit? Tohle je přípravek právě pro vás! Účinný anti-age gel obsahuje komplex přírodních extraktů, éterických a rostlinných olejů, bojuje proti vráskám a stárnutí pokožky. Obsahuje extrakty z měsíčku, sedmikrásky, vanilky, medu a mnoho dalších. Na čistou vlhkou pleť naneste několik kapek oleje a vzniklou emulzi jemně vetřete do pokožky. Po aplikaci se pokožka neleskne, zůstává hebká, pružná a vláčná.

  • Čisticí pleťový kartáček, Foreo LUNA mini 3, 4290 Kč

    Foreo LUNA 3 mini, 4290 Kč
    Autor: archiv firem

    Tuhle šikovnou věcičku si zamilujete a svou pleť už nebudete čistit jinak! Nová LUNA mini 3 nabízí program GLOW BOOST, který vaši pleť vyčistí za třicet sekund. Hodí se jak na ranní, tak večerní čištění, ale skvělé je, že si tenhle kartáček můžete vzít například do fitka a po cvičení svou pleť zbavit nečistot. Pokožke je pak krásně hebká a rozzářená. Můžete vybírat z několika barevných variant, ale u nás vede elegantní černá!

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.