Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Jak vypadá barevný pudr na vlasy v reálu?

16. května 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které na nás chrlí kosmetický průmysl? Nemusíte zkoušet všechny, my je otestujeme za vás! Tentokrát to byl barevný pudr na vlasy, stylingový vlasový sprej s mořskou solí, oční stíny, rtěnka a krém na ruce.

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze.

Podívejte se na 13. díl testování kosmetiky u nás v redakci:

Video se připravuje ...
13. díl redakčního testování kosmetiky: Jak vypadá barevný pudr na vlasy v reálu? • VIDEO: Igor Hellebrandt

Jako první jsem zkoušela krém na ruce od Dove Derma Spa Youthful Vitality. Je určený pro zralou pokožku, které navrací její pružnost a mladistvý vzhled. Získá si vás hlavně svou úžasnou vůní! Seženete ho za 119 Kč.

Poté přišly na řadu oční stíny a kajalová tužka 2v1 Rimmel London Magnif Eyes. Testovala jsem odstín 005 Pink & Purple Rain a jde o spojení světle růžových perleťových stínů s tmavě fialovou tužkou. Balení je praktické a stíny se nanášely dobře. Jsou navíc poměrně dost odolné a jen tak snadno se nesetřou. Stojí okolo 150 Kč.

Kdo by netoužil po větším objemu a plážových vlnách! Měla jsem možnost vyzkoušet stylingový sprej od Tony & Guy s mořskou solí, který je přesně na toto určený. Okamžitě mým vlasům dodal objem, což je pro mě největší plus. Pokud máte vlasy trochu vlnité, stačí nastříkat sprej, vlasy trochu pomačkat a rozcuchaný ledabylý look je na světě! Stojí 270 Kč.

13. díl redakčního testování
Autor: archiv firem

Hydratační rtěnka Rimmel London Moisture Renew Sheer & Shine Lipstick se krásně hodí na denní líčení. Není příliš výrazná, hydratuje a dodá rtům lesk. Já zkoušela odstín 100 I woke up like this. Stojí pouhých 130 Kč.

A nakonec jsem vyzkoušela barevný pudr na vlasy od Dermacolu, odstín No.6 green. Na výběr mají spoustu barev a hodí se, když toužíte po změně barvy, ale nemáte na to odvahu. Pudr totiž odstraníte tak snadno, jako nanesete - pouhým šamponem. Na svých vlasech jsem zkoušela zelenou barvu a z vlasů pustila dolů hned po prvním umytí a nic na nich nezůstalo. Stojí 99 Kč.
 

Další video na vás bude čekat opět za týden!

Autor: luh