Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kosmetické novinky, které teď v létě nutně potřebujete! Vybraly jsme naše favority

  • ...
    9. července 2019 | 06:00

    Na kosmetickém trhu se objevily další novinky, které byste měla rozhodně vyzkoušet! Které z nich nás nadchly tentokrát? Představujeme vám náš výběr těch nejlepších.

    Opalovací máslo, nový fixační sprej na make-up nebo sprchová pěna s vůní ovoce acai? Tohle jsou všechny horké letní kosmetické novinky, které stojí za to vyzkoušet! Jaká další nová kosmetika nás v redakci baví?

  • Hydratační maska na vlasy Aloe Vera Hair Food, Garnier, 179 Kč

    Hydratační maska na vlasy Aloe Vera Hair Food, Garnier, 179 Kč
    Autor: archiv firem

    V létě bývají vlasy ze sluníčka, moře a chlorované vody dost vysušené, a tak je potřeba vrátit jim zase nějaký život. Zkusit můžete poslední novinku z řady Fructis Hair Food, která je z osmadevadesáti procent tvořena z přírodních ingrediencí, a navíc obsahuje výtažky z aloe vera, které vlasům dodají potřebnou výživu. Masku nechte působit tři minuty a poté ji  důkladně opláchněte.

  • Fixační sprej na make-up Dermacol, 149 Kč

    Fixační sprej na make-up, Dermacol, 149 Kč
    Autor: archiv firem

    Aby v letních pařácích váš make-up vypadal dokonale co nejdéle, bude potřeba ho trochu zafixovat. Zkusit můžete novinku od Dermacolu. Stačí sprej aplikovat na závěr líčení. Pořádně ho protřepete, zavřete oči a ústa a ze vzdálenosti minimálně 30 cm rovnoměrně nastříkáte přiměřené množství na tvář. Sprej můžete aplikovat kdykoli během dne. Vedle toho, že vám make-up déle vydrží, dodá vám sprej pocit svěžesti.

     

     

     

     

     

     

  • Tělové mléko Eucerin pH5, 479 Kč

    Tělové mléko Eucerin pH5, 479 Kč
    Autor: archiv firem

    Tělové mléko s lehkou texturou bylo speciálně vyvinuto pro zvýšení odolnosti a snížení citlivosti u citlivé pokožky. Obsahuje citrátový pufr s pH 5, který obnovuje a podporuje optimální pH pokožky. Používat ho můžete denně, skvěle se roztírá a při dlouhodobém používání se značně zlepšuje kondice pokožky. Tělové mléko je vhodné také pro děti a kojence od tří měsíců věku.

     

     

     

     

     

     

  • Opalovací máslo s bio arganovým olejem Vivaco, 179 Kč

    Opalovací máslo s bio arganovým olejem, Vivaco, 179 Kč
    Autor: archiv firem

    Každá z nás v létě touží po opálené pokožce, která vypadá zkrátka sexy. Při opalování ale nesmíte zapomenout své tělo chránit kvalitním opalovacím přípravkem. Novinkou je opalovací máslo Sun Vital s třpytivými mikročásticemi, které zvýrazní bronzové opálení. Obsahuje vzácný arganový bio olej, další zjemňující oleje a vitamin E, který chrání pokožku před vysušováním a stárnutím. 

  • Sprchová pěna s obsahem oleje z bobulí acai Dove, 139 Kč

    Sprchová pěna s obsahem oleje z bobulí acai, Dove, 139 Kč.
    Autor: archiv firem

    Taky tak milujete voňavé sprchové pěny? Pak si zamilujete novinku od Dove, která je obohacena o olej z bobulí acai. Toto sladké ovoce obsahuje velké množství antioxidantů, které mají blahodárné účinky na vaši pokožku, vyživí ji a zvláční. Díky šetrnému složení můžete pěnu použít také ke každodennímu holení. A ta vůně je opravdu ohromující!

     

     

     

     

     

     

     

  • Matující papírky na obličej Dermacol, 99 Kč

    Matující papírky na obličej, Dermacol, 99 Kč
    Autor: archiv firem

    Lesknoucí se pleť není nic hezkého, ale teď v létě se jí občas nedá vyhnout. Pokud víte, že tímto problémem často trpíte, matující papírky jsou pro vás totálním must have. Nejenže jsou skvělým pomocníkem, který vás lesklé pleti rychle a účinně zbaví, ale navíc se vám vejdou do každé kabelky, a můžete je mít tak stále u sebe. 

Autor: Aneta Valešová
Klíčová slova:  krása, trendy, kosmetika, kosmetické novinky
Diskuse ke článku
.