Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Čím starší, tím hezčí. Které slavné krásky zrají do krásy?

3. srpna 2019 | 06:00

Čas bohužel nikdo z nás zastavit nedokáže a někteří mají z přibývajícího věku doslova panickou hrůzu. To se však netýká těchto hollywoodských krásek, které si se stárnutím hlavu vůbec nelámou, a naopak čím jsou starší, tím lépe vypadají. Nahlédněte do fotogalerie a posuďte sami.

Je pravda, že za jejich dokonalým vzhledem převážně stojí tým profesionálních maskérů a stylistů a že se tyto známé ženy nebrání ani plastickým "vylepšovákům". Na druhou stranu s pomocí profesionálů dokázaly najít svůj osobitý styl a dnes – ve svých třiceti, čtyřiceti a výš – vypadají mnohem mladší a jsou také více trendy.

Důkazem je například zpěvačka Lady Gaga, která kdysi díky výraznému make-upu vypadala spíše jako strašidlo a libovala si v bizarních a extravagantních kostýmech. Dnes je z ní elegantní dáma, která nám na červeném koberci za poslední dobu svou krásou několikrát vyrazila dech. 

Ať už se jedná o změnu v líčení, ve stylu oblékání nebo v barvě vlasů, tyhle krásky jsou zkrátka s přibývajícím věkem hezčí a hezčí. Nahlédněte do fotogalerie a přesvědčte se sami. Čí proměna je podle vás nejpovedenější?

Autor: Aneta Valešová