Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyzkoušejte účesy krásné Meghan: Vlasy rovná keratinem, pak už stačí jednoduchá úprava!

10. listopadu 2018 | 06:00

Při každé příležitosti vypadá Meghan dokonale. Hladké a lehce vlnité kadeře jí poletují kolem tváře nebo sází na svůj pověstný ledabylý drdol či culík. Pokud se ale podíváme na starší fotografie vévodkyně ze Sussexu, vidíme, že se jí pohupují na hlavě kudrnaté prstýnky. Ty už na ní ale nevídáme. Jaké je tajemství jejího účesu?

Kdykoliv se má Meghan objevit na veřejnosti vedle prince Harryho, netrpělivě čekáme, co úchvatného bude mít zase na sobě. A nikdy nás nezklame! Za každé situace vypadá perfektně, dokonale padnoucí outfity doplní svěžím lookem a hladkými lesklými vlasy, které buď nechává volně rozpuštěné a jemně natočené, nebo sepne do ledabylého drdolu či culíku. 

Na starších fotografiích ale můžeme vidět, že tak hladké vlasy vždycky neměla. A známe její tajemství! Vlasy si nechává narovnat speciálním keratinem. "Meghan u mě byla minimálně dvakrát na keratinové terapii. Kúra je skvělá pro lidi s přirozeně kudrnatými vlasy, protože je narovná a pak se dají mnohem lépe upravovat," prozradila britská kadeřnice Theonie Kakoulli.

Na tuto proceduru se obvykle používá brazilský keratin, což je přírodní látka určená právě k narovnání a regeneraci kudrnatých, krepatých nebo poškozených vlasů. Na umyté vlasy se nanese tekutý keratin a za pomoci žehličky se látka dostane dovnitř vlasu. Po nanesení by se minimálně tři až čtyři dny neměla mýt hlava. Narovnání vydrží zhruba tři měsíce.

Nahlédněte do fotogalerie Meghaniných účesů. Který se vám líbí nejvíce?

Vedle brazilského keratinu používá Meghan pravidelně speciální řady péče o vlasy kosmetiky Kérastase určené pro suché a krepaté vlasy. Občas tuto péči navíc doplňuje sprejem značky Oribe pro zářivější objem a hydratační formulí Kevin Murphy. Se svými vlasy nijak neexperimentuje, je vždy věrná svému účesu, který vypadá vždy dokonale a přirozeně. Přesvědčte se ve fotogalerii!


Autor: Aneta Valešová