Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Styl vévodkyně Kate: Její outfity si můžete koupit i vy a nevykrvácet!

31. května 2018 | 14:00

Kdykoliv se má Kate objevit na veřejnosti, všichni tajíme dech a netrpělivě čekáme, co bude mít vévodkyně na sobě. Pro mnoho žen se stala módní inspirací a není se čemu divit. Její styl má šmrnc a ještě sympatičtější je skutečnost, že některé kousky si můžeme dovolit i my – obyčejní smrtelníci. 

Nedávno byla vévodkyně Kate spatřena v letních šatech ze Zary. Ty pak z pultů zmizely rychlostí blesku. To však nebylo poprvé, co jsme ji mohli vidět v outfitu z řetězce běžně dostupné značky. Přestože má Kate v oblibě slavné módní návrháře, jako jsou například Alexander McQueen nebo Jenny Packham, nebojí se sáhnout také po levnějších kouscích, které jí padnou jako ulité, podtrhují její krásu a které si můžete dovolit i vy!

Je pravda, že i v klasické konfekci sáhne spíše po kvalitních kouscích než po basic řadě, to ale nemění nic na tom, že manželku budoucího krále Anglie můžete klidně potkat v podzimním kabátku, jehož cena byla dva tisíce korun.

Nejlevnější outfity vévodkyně Kate najdete ve fotogalerii:

Jeden z nejoblíbenějších řetězců vévodkyně Kate je již zmiňovaná Zara. Není to poprvé, co se na veřejnosti objevila v šatech této značky, a jistě to nebylo ani naposled. Vedle šatů zde vévodkyně občas koupí i sako, kabát nebo džíny.

Navíc má v oblibě i levné doplňky – náhrdelníkem za pár stovek korun doplnila šaty za několik desítek tisíc! Vedle značky Zara nakupuje Kate také v Gap, Topshop nebo na e-shopu Asos.

Vévodkyně je také známá tím, že si ráda obléká jeden kousek vícekrát. To se opět potvrdilo na nedávné svatbě prince Harryho a Meghan Markle, kdy oblékla počtvrté stejný béžový kabát od již zmiňovaného návrháře Alexandera McQueena.

Autor: Aneta Valešová