Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tajemství krásy těhotné Meghan: Změní teď styl líčení?

  • 18. října 2018 | 06:00

    Módní styl a nedbalou eleganci vévodkyně Meghan Markle milují ženy po celém světě. Není se čemu divit. Při každé příležitosti vypadá dokonale a vedle prince Harryho pokaždé doslova září. Jaké jsou beauty triky budoucí maminky?

    Meghan si s královským protokolem hlavu příliš neláme. Pravdou ale je, že výrazné líčení je u ní tabu a u toho nejspíš zůstane. Otázka ale je, jestli svou vizáž nezmění poté, co celému světu oznámila, že se svým manželem princem Harrym čeká prvního potomka. Jaké jsou její tipy na krásu, které se vám od ní rozhodně vyplatí odkoukat? Čtěte dál!

  • Pěšinka uprostřed

    Meghan Markle
    Autor: profimedia.cz

    Ne všem sluší pěšinka uprostřed, ale Meghanině tvaru obličeje to lichotí nejvíc.
    Pěšinku na stranu nosí téměř výhradně jen pod klobouky nebo fascinátory. Pokud nemá své lesklé černé vlasy rozpuštěné, nosí je ráda v nízkém nedbalém drdolu.

  • Boho drdol

    Meghan Markle
    Autor: profimedia.cz

    Vypadá to, jako kdyby si nedbalý drdol sepnula těsně předtím, než vyšla ze dveří, a obličej nechá vždy lemovat dvěma pramínky vlasů. Mimochodem – přesně tak to měla i ve svůj svatební den. Návod, jak si vytvořit boho drdol do dvou minut, najdete ve videu, jen ho místo na temeno hlavy posaďte co nejníže a prameny okolo obličeje nechte volně splývat.

  • Lesk na rty

    Meghan Markle
    Autor: profimedia.cz

    Všechny zákazy v líčení, které dříve platívaly, jsou dnes už víceméně pasé a povoleno je téměř vše. Následující radu ale raději dodržujte: když zvýrazníte oči, křiklavou rtěnku byste měla vynechat. Přesně tím se Meghan – nebo případně její vizážisté – řídí. Výraznou rtěnku na ní mockrát neuvidíte. V oblibě má podle amerických serverů spíše lesky na rty a balzámy a podle fotek, které jsme prošly, je to pravda!

  • Kleštičky na řasy

    Meghan Markle
    Autor: Reuters

    Meghan raději zdůrazňuje oči tmavšími stíny a pořádnou vrstvou řasenky nebo párem umělých řas, které ale nevypadají lacině. Její tajnou zbraní k oslňujícím řasám jsou kleštičky na řasy, bez kterých se neobejde, a také na řasy používá sérum, aby byly husté a dlouhé. Takže možná žádné umělé řasy?

  • Svěží look

    Meghan Markle
    Autor: profimedia.cz

    Vévodkyně ze Sussexu si zakládá na svěžím looku. Své pihy nechce zakrývat a místo po hutném make-upu sáhne vždy raději po lehčích texturách. Stejně tomu bylo i na svatbě, pihy vykukovaly a celkový dojem z líčení by zněl: mladistvý a svěží! Byla nalíčena velmi lehce, pokud její svatební make-up porovnáme s Kate. Shodují se v kouřových stínech, ale Meghan nepoužila tvářenku, na rozdíl od Kate, která jí nešetří.

  • Pětiminutový obličej

    Meghan Markle
    Autor: Profimedia.cz

    Pro americký magazín Allure Meghan prozradila, jak se líčí na každý den. Říká tomu "pětiminutový obličej". Nezbytností pro ni jsou korektor pod oči, pak natočit řasy kleštičkami, použít řasenku, balzám na rty a lehkou rozjasňující tvářenku, která podle jejího oblíbeného odstínu vypadá spíše jako rozjasňovač. Osobitý styl Meghan jde napodobit poměrně lehce: minimum make-upu s důrazem na řasy a svěží pleť, pěšinka uprostřed a ledabylý drdol! Ve fotogalerii najdete tipy na kosmetiku, kterou Meghan Markle ráda používá:

  • Snědá pleť

    Meghan Markle
    Autor: Profimedia.cz

    Meghan je přirozeně snědá, protože její maminka je Afroameričanka. Vy ale nemusíte plakat, že se vás bronzová pleť netýká! Na trhu najdete nepřeberné množství samoopalovacích přípravků, které umějí vykouzlit dokonale přirozené opálení. A přitom vám s nimi nehrozí stárnutí kůže ani rakovina. Fleků a oranžového nádechu se nebojte, to už je dávno minulost.

Autor: red
Diskuse ke článku
.