Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Inspirace podle Meghan Markle: Kde pořídíte podobné outfity o mnoho levněji?

26. října 2018 | 06:00

Meghan je uvolněná a často se nebojí porušit královský protokol. Její šatník je ale naprosto parádní a nejedna z nás by chtěla mít její oblečení doma. My jsme pro vás podobné kousky našly. Které si koupíte do svého šatníku?

Asi každý už ví, že Meghan Markle čeká miminko a že se s princem Harrym vydala na  první společnou královskou návštěvu. V Austrálii volila Meghan šaty, kterými opět porušila královský protokol. Jsou na opravdu úzkých ramínkách, a ještě mají vysoký rozparek. Podobné seženete v obchodě Bershka za 899 korun. Královně se to možná líbit nemusí, ale my Meghaninu volbu zkrátka milujeme.

Odhalenější model pruhovaných šatů s rozparkem.
Autor: profimedia.cz

Samozřejmě jako vévodkyně musí body protokolu i dodržovat. Nejčastěji na ní tedy uvidíte šaty zahalující kolena. Nosí pouzdrové i áčkové střihy a často také plisované sukně. Kde koupit podobné kousky, jako má Meghan? Podívejte se do naší fotogalerie:

Šaty čas od času volí s lodičkovým výstřihem, kterým na ramena jen něžně upozorní – jako třeba u svých svatebních šatů – nebo má oblibu v transparentních materiálech na rukávech – jako třeba v případě těchto černých šatů. Podobné zakoupíte v obchodě Zoot.cz za 999 korun.

Černé šaty s transparentními rukávy.
Autor: profimedia.cz

Kabátky nosí velmi elegantní, vedle klasického trenčkotu má v šatníku pár vlněných kabátků s dvouřadým zapínáním nebo s vázáním v pase. Má ráda roláky i bílé košile a ani teď nedá dopustit na skinny kalhoty.

Roztrhané džíny si už nemůže dovolit, ale džíny v tmavém provedení bez děr ano. Tento outfit na sobě měla nedávno. Oblíbenou bílou košili doplnila právě úzkými kalhotami, kostkovaným sakem a kotníkovými botami na sloupovém podpatku. I takto se může oblékat vévodkyně! Podobné kalhoty najdete v obchodě Orsay za 699 korun a sako v obchodě Answear.cz za 899 korun.

Kostkované sako a semišové boty.
Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Luštincová