Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tento týden v Ulici: Koho Nyklová nachytá na záletech a svede nemoc Karlu s Márou k sobě?

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
1. května 2023 | 06:00

Prvomájový týden bude plný polibků a láska bude vonět vzduchem. Někomu se zapalují lýtka tak, že to s sebou přinese celé válečné tažení. U Karly a Máry bude najednou zase všechno tak jako dřív, když spojí síly. Kdežto Prokop bude stát před velkou volbou, která může ovlivnit úplně všechno!

Dnešní den přímo vybízí k tomu, aby zamilovaný pár hodil všechny starosti za hlavu a užil si tento lásky čas. Také v Ulici dojde na romantické polibky pod rozkvetlou třešní. Jirka Herman samozřejmě nemůže o něco takového Gábinu ani sebe ochudit. Ovšem ještě před tím ho spolu s Gábinou a Hynkem docela vykolejí jedno Šimonovo přání… O tom, že láska kvete v každém věku, se znovu přesvědčí i Věrka a Luboš, kteří se jen těžce smiřují s vývojem situace u syna Kryštofa a jeho rodiny. Ani to je však neodradí od toho, aby si spolu udělali hezký den… Láska se bude skloňovat v každém pádě také u Františka, byť zhrzený Miloš to opět pojme po svém.

Máloco prověří pevnost pout v rodině jako nemoc, zejména pokud se jedná o nemoc někoho z nejbližších. Pak jde obvykle všechno stranou, jen aby se pomohlo a ulevilo marodovi. Platí to také u Karly a Máry, pro něž jsou stále na prvním místě jejich děti. Proto naprosto přirozeně spojí síly, když jeden z kluků náhle onemocní. Najednou to u nich bude jako dřív, než se jim začalo manželství otřásat v základech.

Prohlédněte si fotogalerii z nadcházejícího týdne:

Některá tajemství jsou hodně bolestivá. Nesou v sobě velké zoufalství, tápání, beznaděj. O tom by mohla vyprávět i nešťastná Žofie, jež čím dál častěji hledá azyl u Klímových, kteří jsou pro ni oázou klidu a pohody. Bohužel ani to již nestačí. Žofie psychicky nezvládá rozvodovou válku rodičů. Aby se jí aspoň trochu ulevilo, začala se sebepoškozováním. I když se to snaží přede všemi utajit, vědí o tom dva lidé. Ti teď dělají vše možné i nemožné, aby jí pomohli, jenže zatím neúspěšně. Nyní se však Žofiino tajemství stane věcí veřejnou. Najednou ji bude řešit kdekdo bez ohledu na to, jaký dopad to bude mít právě na ni.

Jakmile zvítězí domněnky nad pravdou, nekouká z toho nic dobrého. Obvykle to přinese obrovské patálie, často velmi humorné pro nezúčastněné okolí. Ve chvíli, kdy je člověk v zajetí vlastních představ, mu ale do smíchu moc není. Pokud se to přihodí například Vilmě Nyklové, hlavě rodiny, je zle. Okamžitě se totiž promění ve jménu spravedlnosti v bohyni pomsty. Přesně to se stane i nyní. Jen co se Vilma dozví, že si Pavel zřejmě začal s Martinou, uvidí rudě. Když navíc zjistí, že ti dva mají dostaveníčko v Lumírově bytě, na nic už nečeká a rozjede trestnou výpravu.

Nabídky, které se neodmítají, mohou přijít jen jednou za život. O to většího brouka nasadí do hlavy, když s nimi člověk momentálně ani v nejmenším nepočítá. Přesně takovou nabídku nyní dostane Prokop od Mirka. Najednou se kvůli tomu ocitne na křižovatce. Práce ve školství ho baví, ale ve funkci vysokého manažera se prostě našel. Teď má možnost posunout se profesně o pořádný krok kupředu. Má to však malý háček. Znamenalo by to obrovské komplikace pro jeho kolegy ve škole. Navíc je otázkou, jak by jeho odchod z gymnázia ovlivnil jeho vztah s Magdou.