Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tento týden v Ulici: Dechberoucí důkaz lásky a další šokující překvapení u Prokopa a Magdy

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
3. dubna 2023 | 06:00

Velikonoce se blíží a i v Ulici se na ně připravují. Především Magda má velké plány, které bude ovšem Prokop muset hodně vydýchávat. Také Lumír bude radikálně řešit svou situaci a ke zhoršení stavu dojde u Kristýny, což způsobí obrovskou lavinu skutků.

Jak začít znovu, aby byli všichni spokojení? To řeší také Lumír. Přestože tento týden začínají Velikonoce, Lumír nemá na svátky jara ani pomyšlení. V hlavě se mu honí spousta velkých změn, jež hodlá podniknout kvůli Kateřině. To se samozřejmě ani trochu nelíbí jeho matce Vilmě, která mu znovu začne mluvit do života. Čím je urputnější, tím více si Lumír ale stojí za svým. Otázkou je, co na jeho plány řekne Kateřina, které takový důkaz lásky zpočátku vyrazí dech.

S nezvanými a předem neohlášenými návštěvami je obvykle potíž, protože člověk nikdy neví, co od nich čekat. To zjišťují i František a Skyler, kteří si trochu nevědí rady s Milošem. Ten má totiž jejich byt stále spojený se svým nejlepším kamarádem Bedřichem, který momentálně žije v Opavě. To ale pro Miloše není překážkou. Rád by vrátil nazpět staré dobré časy, jež v bytě Liškových zažil a jež pro něj znamenají nejen chlapské debaty u piva a panáků, ale třeba i azyl v těžkých dobách. Má to však malý háček – Františka a Skyler na to předem nepřipraví.

Prohlédněte si fotogalerii, ať víte, co vás čeká v tomto týdnu:

Zamilovanost občas dělá divy. Jako by člověk najednou ztratil hlavu a přestal racionálně uvažovat. To se přihodí také Šimonovi, který je už pěkně dlouho zakoukaný do Valerie. Není se proto čemu divit, že s ní chce trávit co nejvíce času. Potíž je, že z Hynka se vyklubal hodně přísný táta, který s ním nehodlá o určitých věcech diskutovat. A nedej bože, aby Šimon porušil jím stanovená pravidla.

Základem každé léčby nebo terapie je důvěra v toho, kdo se vám snaží pomoct. Ale co když vám svými kroky spíše škodí? Kristýnu sužují už několik měsíců panické ataky. Věří, že díky terapiím s Julií se jí podaří nad touto psychickou poruchou zvítězit. Své blízké ujišťuje, že je na tom už lépe, ale ti si o ni nyní začnou dělat oprávněné obavy. Kristýnin stav se totiž nečekaně zhorší. A co víc, Evžen nabude dojmu, že na tom má značný podíl právě Julie.

Jaká překvapení může občas přinést Velký pátek? Magda a Prokop si hodlají tento sváteční den užít a hodit všechny starosti za hlavu. Jenže když Magda oznámí Prokopovi, jaký má na dnešek program, a docela výmluvně mu naznačí i důvod, v první chvíli by se v něm krve nedořezal. S něčím takovým totiž momentálně ani trochu nepočítá. A divit se bude ještě víc, když mu Magda později prozradí jednu dost zásadní věc.