Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ljuba Krbová prozradila, co čeká Aničku v nové řadě Ulice! Bude to konečně láska!

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
20. srpna 2020 | 06:00

Herečku Ljubu Krbovou (62) jsme zastihli při natáčení další řady seriálu Ulice, které probíhá pod přísnými hygienickými pravidly. Ta ztěžují práci především štábu, ale v horkých letních dnech je to náročné pro všechny. Utrhla si pro nás chviličku mezi náročnými scénami a prozradila, že se Anička opět zamiluje!

Můžete nám říct, co čeká Aničku v nové sezoně?

Vy moc dobře víte, že nesmíme ani naznačovat, ale něco málo přece jen mohu říct. Anička to teď neměla úplně jednoduché a vypadá to, že se blýská na lepší časy. To vám ale asi nestačí, že?

Já jsem totiž někde zaslechla, že by se jí mělo dařit v oblasti lásky. Co je na tom pravdy?

Ano, myslím, že ta postava potká zajímavého muže, který jí bude nejdřív takovým guru. A ona se od něj bude učit. Možná je guru trochu zavádějící výraz, protože to nemá s ezoterikou nic společného. Bude to zkrátka nejdřív takový učitel a pak i něco víc. Teď doufám, že jsem se nenavlíkla do žádného průšvihu a že jsem tohle mohla prozradit.

Víme, že máte teď trochu ztížené natáčecí podmínky. Jak se vám změnila práce?

Myslím, že nejtěžší je to pro štáb, protože oni točí v rouškách, máme dvanáctihodinové směny a teď v létě, když je přes třicet stupňů, tak to není žádná legrace. Moc je obdivuji, že to dávají, protože to víte sama – stačí dvě hodiny v roušce a člověk toho má plné zuby. A oni v tom pracují celých dvanáct hodin.

Musíte i vy chodit na pravidelné koronatesty?

Jsme samozřejmě otestovaní, maskérky mají ztíženou práci v tom, že nosí štíty, rukavice i roušky, ale samozřejmě se tomu i přes tu obtížnost všichni podrobujeme, protože bychom neradi, kdyby se natáčení opět muselo přerušit. Všichni to bereme jako nutné zlo.

Patnáct let natáčení je opravdu dlouhá doba – víte, co jste před těmi patnácti lety dělala?

Musím složit poklonu divákům a fanouškům Ulice, protože oni si pamatují úplně všechno. Pamatují si i takové detaily, které mě už dávno vyvanuly z paměti, takže oni nám vše mnohdy připomínají.

Jste ještě po těch letech nervózní, když dostanete scénář na novou sezonu, když ještě nevíte, co s tou postavou zase bude?

Nejsem nervózní, mám spíš zdravou zvědavost a většinou se na to těším. Nechávám se ráda překvapovat a mám ráda, když je to něco, co jsem nečekala.

Teď se ještě vrátím k té nepříjemné koroně – vy jste takový dobrodružný, cestovatelský typ. Jakým způsobem vás to zasáhlo a překazilo vám to třeba nějaké plány?

Když se to pokazilo, abych to řekla slušně, tak jsem si řekla: „Holka, nedá se nic dělat, s cestováním máš na chvíli utrum.“ Nakonec jsem si řekla, že je to asi k něčemu dobré, protože mám plný počítač skvělých fotografií, které jsem nestačila zpracovat, takže si teď chvíli budu cestovat po svém počítači.

Video se připravuje ...