Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Tento týden v Ulici: Prokopův zamilovaný boj, Lumírova žárlivost a Eva v šoku

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
28. února 2022 | 13:00

Tento týden postaví Prokop Magdu před velké dilema, Blanka se nečekaně setká s Luďkem a její máma pochopí, že tu něco nehraje. Gábina, Lumír a Bedřich budou mít také hodně zajímavý týden.

Blanka se snaží vyhýbat Luďkovi, jak jen může. Teď se jí to však nepodaří, čehož Luděk okamžitě využije. Ani tentokrát nevypadne před blízkými ze své role ochránce rodiny, jíž sám věří. Blanka už ví ale své. Na vlastní kůži zjistila, čeho je Luděk schopen. Teď jí nahání takový strach, že si toho všimne i její máma. A rozhodně to nenechá jen tak.

Prokop je v posledních dnech jako vyměněný. Důvod se Magda dozví až dnes a jen tak to opravdu nepřejde. Prokop to už totiž nevydrží a začne o ni bojovat, přestože ví, že Magda žije s jeho nejlepším kamarádem. Ani to není pro zamilovaného Prokopa najednou překážka. Je si jistý, že s Magdou k sobě patří, že je mezi nimi něco, co s nikým jiným prostě nezažijí. To si nyní bude muset přiznat i samotná Magda, kterou tím Prokop postaví před nelehké dilema.

Gábinu život naučil spoléhat se především sama na sebe. Přestože s rodiči nyní jakžtakž vychází, nedělá si o nich iluze. Rozhodně v nich nemá takovou oporu, jakou by nyní potřebovala. Proto se jim ani nesvěří s tím, co ji teď čeká. Bohužel se jí právě tohle rozhodnutí vzápětí vymstí. I když by měla být v klidu, najednou bude muset řešit hned několik krizových situací najednou. Ty se dotknou nejen jí samotné, ale také Šímy, Jirky Hermana či jejích rodičů.

Lumír je v poslední době náramně spokojený. Opět má pocit, že vše je tak, jak má být. S Ingrid spolu skvěle vycházejí, Lexík ji má rád, co víc si přát? O co více si Lumír užívá tuto idylku, o to víc ho teď zasáhne zjištění, že Ingrid pokukuje po jiných. Ta by se totiž ráda seznámila s někým, s kým by si občas vyrazila do společnosti, s kým by si měla co říct, s někým, kdo by se jí líbil a byl její krevní skupina.

Miloš nedá na Bedřicha dopustit. Snaží se stát při něm stůj co stůj a povzbudit ho, když mu není do smíchu. Na spoustu věcí má ale trochu jiný názor než on, nepřipouští si obavy, jež člověka v určitých situacích přepadnou. Proto ani na chvíli nepochybuje sám o sobě a o tom, do čeho se pouští. Díky tomu se postará o obrovské překvapení Evě, jíž doslova vyrazí dech svým návrhem. Přestože Eva je u něj už na ledacos zvyklá, tentokrát Miloš předčí všechna její očekávání.