Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tento týden v Ulici: Bedřichova léčba impotence nevěrou a Magdin rozchod

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
29. listopadu 2021 | 11:56

Jeden by si myslel, že když jste s někým šťastní, návrh na společné bydlení je pozitivním krokem, ovšem v případě Magdy to vypadá spíš na konec. Bedřich se trápí kvůli svým problémům s mužstvím, ovšem přijde nečekaný zvrat. Také Luděk přijde s něčím, co bude pro celou rodinu velké sousto.

Bedřich a Anča spolu už několik let nežijí. Mají nové partnery i vlastní životy. Spojují je nejen jejich děti, ale také blízcí lidé a jejich přátelství. Když řeší závažné problémy, vždy je to k sobě přitáhne, protože si jsou i nadále navzájem oporou. Také tentokrát se ukáže, jak silné pouto mezi nimi je, že minulost ze svých životů jen tak nevymažou.

Magda je s Mirkem šťastná, byť to mezi nimi občas křísne kvůli Magdině výbušnosti a Mirkovu nezaujatému pohledu na věc. Mirek chce ale od vztahu s Magdou mnohem víc než jen pravidelné návštěvy a pendlování mezi dvěma státy kvůli práci. Proto využije příležitosti a rozhodne se pro poměrně radikální změnu, která Magdu hodně vykolejí, protože na něco takového není připravená. Její prvotní reakce je taková, že si ji ona sama začne vzápětí vyčítat. Jenže je už pozdě.

Luděk dělá vše pro to, aby došlo v jeho a Blančině životě k obrovské změně, kterou považuje za jejich nový společný začátek. Samotná Blanka je stále trochu na vážkách, neví, jestli tak zásadní krok učinit, nebo zda raději nechat vše při starém. Příliš ji nepotěší ani mámina reakce, která je mnohem bouřlivější, než by čekala, reakce, již Luděk nehodlá akceptovat… Vítkovi se v poslední době dějí v bance věci, které mu dost znepříjemňují život a které se zdají jako sled nešťastných náhod. Prostě v životě to tak někdy chodí – člověk má pech, smůla se mu lepí na paty. Teď se ale stane něco, co Vítka donutí podívat se na všechny nepříjemné situace, k nimž došlo, jinýma očima. A najednou si uvědomí, že nic není takové, jak si myslel. Navíc v tom hraje velkou roli i Dita, jeho dosavadní spojenec.

Věrka Marečková už párkrát šlápla pořádně vedle, když se začala vměšovat do vztahů lidí ve svém okolí. Myslí to pokaždé dobře, ovšem výsledek její intervence je často pravým opakem toho, co zamýšlí. Nyní se soustředí na vztah svého adoptovaného syna Tonyho a Dominiky. Nemohla si totiž nevšimnout napětí mezi nimi. Bohužel netuší, z čeho pramení. Proto udělá něco, co paradoxně celou situaci ještě více zhorší, něco, co Tonymu jen potvrdí jeho domněnku.