Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Budou se vám podlamovat kolena: Tohle je 16 nejvíc sexy zralých mužů! Co je spojuje?

28. prosince 2022 | 06:00

Znáte dobře to pořekadlo s vínem, že? Čím starší, tím lepší. A při pohledu na tyhle zralé muže se sex-appealem, který by se dal doslova krájet, se tahle zbožňovaná metafora přerodila v holý fakt. Spojuje je nejen věk kolem padesátky, ale i stříbrná kštice a jiskra v očích. Který stříbrný lišák se vám líbí nejvíce? My jich máme hned několik, protože je nemožné určit vítěze!

Na svých instagramových profilech mají slušnou základnu fanoušků, tedy lze odhadovat, že spíše fanynek. Jeden z největších králů na této sociální platformě je známý italský hřebec, zámožný podnikatel a miliardář Gianluca Vacchi (55). Proslavil se rytmickými tanečky, při kterých se vlní jeho polonahé vypracované potetované tělo. Před dvěma roky se stal tento charismatický Ital dvojnásobným tatínkem a spolu s o 27 let mladší partnerkou, krásnou modelkou Sharon, přivítal na svět dcerku Blu Jarusalemu Vacchi. Gianluca má ještě jednu dceru z předchozího vztahu.

Na další sexy podívanou se podívejte ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Lucija Veselá

Neméně charismatický je devětapadesátiletý fitness trenér, profesionální model a umělec Anthony Varrecchia. Od svého 35. roku otevřeně mluví o své homosexuální orientaci, ale jak sám popisuje, nebyla to jednoduchá cesta. Příliš se totiž zajímal o to, co si pomyslí jeho rodina a blízcí. O to více si váží svého partnera Marka Frazera, který svou orientaci oznámil okruhu nejbližších již v pubertě. Jeho partner, ale i trénování lidí jsou pro něho hnacím motorem.

Svým sex-appealem vás dostane i Nick Wooster (62), americký módní poradce, který spolupracoval s oděvními řetězci a značkami, jako jsou Barneys New York, Bergdorf Goodman, Neiman Marcus, ale i Calvin Klein, Polo Ralph Lauren či Thom Browne. Vytříbenost vkusu v něm dřímala už ve studentských letech. V útlém věku nechtěl na sobě nosit nic dvakrát. Když šel na střední školu, všímal si, že bohatší děti mají o dost hezčí oblečení, a tak svou matku s koupí nového oblečení neustále atakoval. „Dobře. Najdi si práci, vydělej si peníze a kup si ho. Protože my ti ho nekoupíme,“ oponovala mu tenkrát jeho matka. A tak se jeho budoucí práce točily kolem žurnalistiky, reklamy, marketingu a nepochybně – módy.

V naší fotogalerii naleznete i sympatického modela a herce Erika Rutherforda, který není jen líbivou tváří, ale který svá sociální média používá především ke sdílení svých osobních zkušeností, aby pomohl ostatním. Především v oblasti závislostí. Sám byl totiž závislý na drogách a alkoholu. Přes 31 let je však střízlivý a věří, že právě jeho zkušenosti, tedy otevřené zpovědi o jeho cestě, jak zůstat bez závislostí, jsou jedním ze způsobů, jak může pomoct.

Tak který stříbrný fešák vás zaujal nejvíce? Další modely, umělce či designéry naleznete v naší „hot“ fotogalerii. Upozorňujeme, že při jejím prohlížení se vám může zrychlit tep!

Autor: Žaneta Podlahová