Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tento týden v Ulici: Bedřichova šokující diagnóza a Karlino vše měnící rozhodnutí

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
17. května 2021 | 06:00

Tento týden bude zásadní především pro Bedřicha a jeho nejbližší. Nejenže se dozví totálně šokující verdikt od doktorů, ale jeho chování vyděsí jeho nejbližší. Blanka bude bojovat tváří v tvář svému démonu a Jana také prožije další noční můru!

Bedřich je jako na trní kvůli výsledkům vyšetření, na kterém byl před necelými dvěma týdny. Dnes to již nevydrží a vypraví se za svou lékařkou, aby se dozvěděl, na čem je. Přestože si stále myslí, že je to jen planý poplach, její slova ho hodně rychle vyvedou z omylu… Proč si na to Bedřich musí dokonce i sednout? Jana a Bára sice vyhrály před měsícem soud s Marešem a domohly se spravedlnosti, jenže Jana to od té doby schytává takřka ze všech stran. Mareš se jí mstí, jak jen může. Štve proti ní bulvár, prozrazuje její tajemství, dokonce ji i napadne. Tím to však zdaleka nekončí. Nyní Mareš rozpoutá něco, co má pro Janu i její blízké dalekosáhlé následky.

Karla a Tony jsou kvůli Márovi najednou na jedné lodi. Ani jeden z nich teď nemá na růžích ustláno. Oba řeší existenční problémy, i když Karla je na tom podstatně hůř než Tony. To je také důvod, proč nakonec dospěje k zásadnímu rozhodnutí, jež naprosto změní její plány a vlastně i celý život, rozhodnutí, které se dotkne také jejích dětí i blízkých. Blanka bojuje se svou závislostí, jak jen může. Rodina se snaží být jí oporou, ale Blanka by nyní ze všeho nejvíc potřebovala oporu od jednoho jediného člověka – od Evžena. Právě na toho nečekaně narazí v prostředí, kde by ji nikdo nečekal, v prostředí, před kterým ji všichni varují.

Miloš by se pro Bedřicha rozkrájel, ale jsou věci, na které je prostě krátký. Bedřich se najednou z jeho úhlu pohledu chová tak nelogicky, že tím ohrožuje vlastní život. Miloš proto povolá do zbroje i Frantu, ze kterého si chce udělat spojence, chce promluvit Bedřichovi rázně do duše.