Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Tento týden v Ulici: Překvapivá tajemství Marie a velké změny u Lumíra

1. února 2021 | 10:52

Každý člověk má nějaké tajemství, něco, s čím se na potkání nechlubí. Tento týden ta svá tajemství bude řešit Bára a úplně nové a překvapivé informace vyplují na povrch u Marie a Jolany. A vypadá to na pořádné zemětřesení.

Bára zatím nenašla odvahu, aby se svěřila Frantovi, čím si prošla v nedávné minulosti kvůli Marešovi. Stále o tom nedokáže otevřeně hovořit, pořád je to pro ni velmi traumatizující. Navíc má obavy, že by ji Franta nechal, kdyby znal celou pravdu. Ten už ale tuší, že věci se mají trochu jinak, než jak mu Bára naznačila. Po nedávné příhodě, která jím hodně otřásla, by rád věděl, na čem je, aby se rozhodl, jak dál.

Amálie i Vlastimil Pešek tuší, že se s Marií něco děje. V poslední době je až příliš akční ve snaze pomáhat jim, i když oni by byli raději, kdyby si jich už nevšímala. Teď to mezi nimi kvůli Mariině urputnosti pořádně křísne. Jejich hádka však vyvolá i obrovské zemětřesení ve vztazích, při kterém vyplují na povrch překvapivá tajemství, velké křivdy, zoufalství, nejistota i žárlivost.

Podívejte se na rozhovor s Veronikou Čermák Mackovou:

Video se připravuje ...
Veronika Čermák Macková z Ulice: Přeji si uvíznout s manželem na opuštěném ostrově • VIDEO: tv nova

Anča stále neví, co si myslet o Šimonovi. Pořád se nevyjádřil, i když spolu tráví hodně času a během kurzu fotografování se jí věnuje více než ostatním. Anča tu nejistotu již nevydrží. Vyhecovaná Evou se rozhodne, že dá Šimonovi jasně najevo, co k němu cítí. Má to ale malý háček. Svůj signál vyšle shodou náhod k někomu jinému. Lumír se pořád nedokáže vyrovnat se Světlaniným odchodem na věčnost. Chybí mu, je to pro něj stále velmi těžké a bolestivé. Dnes se však odhodlá k něčemu, čemu se dlouho vyhýbal, k něčemu, co se ukáže jako velmi zásadní krok, díky kterému se rozhodne k obrovským změnám.

V kabinetu je už pár dní pořádné dusno. Kupodivu ho tentokrát vytváří Prokop, jenž nedokáže skousnout, jak se vůči němu Magda zachovala. Ta by to ráda napravila a vše mu vysvětlila, jenže k tomu stále nemá tu správnou příležitost. Navíc musí řešit nejen Prokopa, ale i ředitelku Landovou, která ji překvapí svou akčností i projevem náklonnosti.