Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Šárka přistižena s Hermanem a Ájino prozrazení

28. září 2020 | 06:00

Tento týden bude v Ulici snad ještě napínavější než jindy. Šárka se nebezpečně sbližuje s Hermanem, manipulátorka Ája spadne do pasti, Magda dělá zoufalé věci, dojde k další adopci a do toho se něco děje s Hedvikou!

Mezi Šárkou a Jirkou Hermanem to začíná docela slušně jiskřit, i když Šárka je zadaná. Dnes spolu ti dva stráví příjemný večer, během kterého se stane něco, co ani jeden z nich neplánuje, něco, co vyvolá nejen u nich spoustu otazníků. Jejich sblížení se totiž neobejde beze svědků… Kdo a při čem je nachytá? Nyklovi si dělají starost o zamilovaného nastávajícího otce Mária. Nevěří, že s ním Ája nehraje žádnou hru a že Mário je skutečně otcem jejího dítěte. Rodinné narozeninové oslavy se proto rozhodnou využít k tomu, aby Áju nachytali na švestkách… Jakou past si na ni vymyslí? Čím se manipulátorka Ája prozradí?

Magda se nedokáže smířit s tím, že její máma chce už brzy dobrovolně navždy odejít kvůli zhoršující se Alzheimerově chorobě. Podle Zdenky to je ale jediný způsob, jak si zachovat až do konce svou důstojnost, jak nemoci nedovolit, aby ji úplně připravila o rozum, a vzala jí tak sebe samu. Jenže Magda vidí v mámině rozhodnutí jen předčasné ukončení jejího bohatého života. Ve snaze zabránit jí v tom proto udělá něco, co by za jiných okolností určitě neudělala, něco, co se jí samotné příčí, co Zdenku hodně raní a co jí jen tak neodpustí.

Podle Věrky není nikdy pozdě na adopci, a tak se rozhodne, že splní slib, který Tonymu kdysi dala. První člověk, s nímž probere, co chystá, je Mára, její syn a Tonyho parťák. Pro toho to je pořádný šok stejně jako pro ostatní, jichž se to týká. Šikana ze strany Jakuba a jeho partičky se na Otovi podepsala víc, než je ochoten sám sobě i svým blízkým přiznat. Teď se ale stane něco, co velmi rychle změní úhel jeho pohledu na události ve škole i na celý život. Stačí, aby se Hedvice udělalo ráno zle od žaludku, a Ota má rázem úplně jiné starosti… Co je s Hedvikou? A jak se Otovi začne mstít Jakub?