Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Danovo zpackané vyznání a Frantův šok

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
31. srpna 2020 | 06:00

Tento týden bude v Ulici plný upřímnosti a odhalení citů a také vysvětlení mylných domněnek. Dan sebere odvahu, ale celé se mu to zamotá, Franta se dozví šokující věc a Lumír a Světlana budou mít doma docela dusno.

Nesmělý Dan se konečně osmělí dát Emě jasně najevo, co k ní cítí. Bohužel se mu i tato situace naprosto vymkne z rukou, což se neobejde bez velkých nedorozumění, rozbouřených emocí a nečekaných následků. Jakub a jeho partička se baví na Otův účet čím dál drsnějšími vtípky, aniž by si uvědomovali, jak daleko už zacházejí. Tentokrát to ovšem přeženou! Společná rodinná terapie se vymkne z rukou Luďkovi, na kterého praskne to, co chtěl před všemi utajit.

Od chvíle, kdy se Světlana vrátila domů, aby pečovala o zraněného Lumíra, to mezi nimi zase pořádně jiskří jako za starých časů. Lumír se zákonitě obává chvíle, kdy mu žena se synem opět odjedou do Málkova. Navrch řeší i problémy se slepě zamilovaným Máriem, jenž je schopen kvůli lásce obětovat vše, na čem mu dosud záleželo. Bára s Janou si již několik týdnů myslí o Frantovi, že je gay. Po svém si vyložily pár situací a omyl jako hrom byl na světě. Teď dojde k ještě většímu trapasu, neboť Bára tváří v tvář Frantovi zjistí, jak se věci doopravdy mají. Nic netušící Franta se na oplátku dozví, jak ho holky celou dobu braly.