Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Slunečná: Štěpán ruší svatbu a Janek hodlá jít s pravdou ven

18. března 2020 | 14:14

Od příštího týdne se bude seriál Slunečná televize Prima vysílat jen jednou týdně, a to v úterý. Věci nabírají na obrátkách a Janek se rozhodne, že Týně konečně řekne pravdu. Štěpán se zamiloval do Pavly a svatba s Týnou pro něj najednou není tak důležitá. Jak to všechno dopadne?

Vilda chce říct Sylvě, kdo opravdu je, protože si myslí, že ho bude chtít i tak. Janek s Hanou ho varují, ale nedá si říct. Na svatbu tlačí i Sylva a Lída se snaží domluvit s Vildou všechny věci kolem organizace svatby, aby ho přiměla k tomu, vše zaplatit. Janek se s Vildou domluvil, že nejdříve řekne pravdu on Týně a potom teprve Vilda Sylvě, jenže má to háček, Sylva chce Vildovy doklady kvůli zařizování svatby. Janek to vyřeší tím, že jim koupí svatbu na Seychelách. Sylva skáče radostí. Janek se k tomu, povědět pravdu Týně, nedostane, jen odmítne jít jim za svědka a Štěpánovi řekne, že ví o jeho nevěrách, před Týnou o tom mlčí.

Štěpán zapochybuje o svatbě s Týnou, protože mu volá Pavla, která mu tvrdí, jak se jí po něm stýská. Roman mu půjčí Jankův byt, protože je prázdný, jelikož Janek odjel na statek. Štěpán tam chce mít s Pavlou sex a zjišťuje, že po ní touží víc než po Týně. Když mu zavolá Lída, řekne jí, že ruší svatbu s Týnou, protože je zamilovaný do Pavly. Lída si pro Štěpána přijede a uvede Pavlu do reality. Vysvětlí jí, jak se věci mají, že nemají velký lihovar a služebnictvo, ale pidilihovar a všechno si dělají sami. Pavlina láska ke Štěpánovi rázem ochladne a dá mu kopačky.