Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: První líbačka a opletačky s policií

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
14. října 2019 | 12:34

Tento týden se to bude v Ulici hemžit samými zamilovanými a budou dokonce lítat první nesmělé polibky. Všechno nebude ale jen růžové. Bedřich se zaplete s policií a Lumír si uvědomí, jak si zavařil.

Magda je zamilovaná až po uši a v tomto ohledu je tedy u ní vše super. Musí ale udělat nějaké změny v životě, které se týkají maminky Zdeny, ale vlastně i Eddiho. I ten má pro Magdu překvapení. Jak Magdu překvapí a jak navrhované změny přijme maminka? Magda není jediná, kdo se zamiloval, také Patrik v tom pěkně lítá, ale u něho to je trochu nezvyklý jev. Blanka ho takhle ještě neviděla a je u vytržení. Jak dopadne rande s Veronikou? Bedřich to přežene v hospodě s alkoholem a cestou domů ho chytí policie. Ke všemu se ještě přichomýtne Kaštan. Kdo Bedřicha zachrání?

Přátelé Jardovi a Janě nevěří, že jsou jen přátelé, ač oni stále tvrdí, že mezi nimi není nic jiného. Nyní je čeká schůzka, která napoví, jak to mezi nimi skutečně je. Co ti dva pro sebe navzájem znamenají? Lumír si pěkně zavařil. Spojenectví s Pokladníkem kromě výhod znamená také spoustu problémů, a to teď Lumírovi dojde. Jak velkou daň bude muset za své nerozvážné rozhodnutí zaplatit?