Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Janu brutálně napadnou a Bedřich se vrhne na Petra

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
16. září 2019 | 14:41

Tento týden se budou opět odhalovat další tajemství. Zjistí se konečně, jestli Ája lhala, Mastný dostane tvrdou ránu od někoho, od koho by to nečekal, a Kaštánek, který opět otravuje Anču, také pořádně narazí.

Přestože si je Matěj téměř jistý, že si na něj Ája své těhotenství vymyslela, aby ho zmanipulovala, stejně mu pořád hlodá v hlavě červík pochybností. Katarína je na tom stejně a potřebuje si to vyříkat z očí do očí. Mareš se trochu přepočítal, když si myslel, že má Janu v hrsti. Teď zjišťuje, že je těžší soupeř, než čekal. Hodlá její legální boj utnout hned na začátku, a to pořádně drsně.

Eva se snaží, co jí síly stačí, aby vyžehlila svou nevěru a získala Miloše zpět. Ten jí ale nedokáže odpustit. Eva hledá pomoc všude, kde to jde, i u Franty, u kterého Miloš teď bydlí. Co pro tyhle dva Franta udělá a prolomí to konečně ledy? Petr Kaštan je zpět v Ančině životě, a to absolutně proti její vůli. Snaží se ji neustále kontaktovat, ona se ho snaží ignorovat, ale jeho dotíravé žádosti o schůzky tak namíchnou Bedřicha, že si ho pěkně podá. Mastný schytává jeden úder za druhým a netuší, odkud vítr vane. Pořádný kopanec přijde od člověka, od kterého by to ani trochu nečekal.