Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Mezinárodní den bez kalhotek! Které slavné ženy ukazují klín a rozhodně se nestydí?

22. června 2023 | 06:00

Právě dnes, ve čtvrtek 22. 6., se slaví Mezinárodní den bez kalhotek! I když pro nás ženy je asi nejlepším dnem roku osmý srpen, kdy se slaví Mezinárodní den ženského orgasmu, a tento svátek potěší spíše muže, máme tu pro vás galerii slavných žen, které den bez kalhotek slaví kdykoli po celý rok.

Jak často si vyrazíte v létě nebo jiném ročním období odvážně bez spodního prádla? Existují ženy, které tak chodí běžně. Je pravda, že když si nelámete hlavu s nákupem spodního prádla, asi i ušetříte, a navíc si spousta mužů myslí, že je to sakra sexy. Občas si vyrazíme bez kalhotek jen tak pro ten vzrušující pocit, připadáme si žádoucí a zvyšuje nám to sebevědomí.

Podívejte se na rozhovor s návrhářkou sexy spodního prádla:

Video se připravuje ...
Návrhářka Tereza Vu: Nahota není u nás doma tabu, svoje prádlo zkouším nejdřív na sobě • VIDEO: Martin Mol

Na rande bez spodního prádla

Když vyrazíte se svým partnerem na večeři nebo kamkoli na rande, potom stačí v nestřeženém okamžiku pošeptat, že na sobě nemáte kalhotky, a on už jistě celý večer nebude myslet na nic jiného. Ač to z psychologického hlediska mnoho odborníků doporučuje, gynekologové nejsou z tohoto nápadu tak nadšení. Letní varianta je v pořádku, protože větrání je zdravé a aspoň netrápíte vaginu vlhkem propocených kalhotek. Jestliže se ale vydáváte někam, kde se bude prášit, nebo se celý den pohybujete v MHD, je možná lepší si kalhotky nechat.

Pozor také na změny teplot, mohlo by se stát, že vás ofoukne, a zánět močových cest je záhy na pořadu dne. V kalhotách, především těch upnutých, není radno chodit bez kalhotek, mohla byste si vydřít nepříjemné bolístky. Právě teď jsou taková parna, že byste to možná mohla zkusit. Záleží jen na vás, zda se na to cítíte, protože vaše pohodlí je nejdůležitější. Podívejte se v naší galerii, jak vyrážejí bez kalhotek celebrity!

 

Zajímá vás historie podprsenky? Podívejte se na ni: