Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tento týden v Ulici: Nový lesbický pár a další zákeřný útok na pekárnu

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
11. února 2019 | 13:44

Také herci seriálu Ulice budou slavit valentýnský svátek, ale nebude to tento týden jenom o lásce. Jana s Rozinou ušijí pěknou boudu, aby získaly bydlení. Márovi rodiče tají jedno velké tajemství a Mastný opět útočí na pekařství Nyklových.

Sehnat dobré bydlení je mnohdy pěkná honička. Jana sehnala bydlení pro ni a Rozinu, ale má to trošku háček. Majitel bytu má podmínku, že chce, aby tam bydlel pouze pár. Jana proto zalže a udělá z Roziny svou partnerku. Zpráva, že jsou lesbičky, se bude šířit rychle. Jak se Rozina Janě pomstí? Nyklová je na mrtvici. Do pekárny jim přijde další kontrola a ještě ke všemu už začínají v Ulici kolovat pomluvy.

Jirka a Miki se vsadili, kdo dostane Magdu první do postele, jejich boj o pozornost už jí ovšem začíná být nápadný. Když se octne v úzkých, tak jí ovšem pomůže někdo zcela nečekaně. Valentýn budou slavit i v Ulici a přesto, že na to Karla nikdy nebyla, dneska by opravdu potřebovala společnost. V Coolně nachytá svého parťáka Jirku a dozví se jeho velké tajemství. Také Márovi rodiče něco tají, a to je doslova dech beroucí zpráva. Matěj stále vymýšlí způsoby, jak odčinit, co udělal. Co ho napadne tentokrát a koho do své myšlenky zasvětí?