Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tento týden v Ulici: Šárčino ponížení a Frantovo vyzrazené tajemství

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
5. února 2019 | 14:18

V Ulici se bude řešit spousta zajímavých životních situací, tento týden budou na pořadu dne tato témata: začlenění do nového pracovního kolektivu, problémy plynoucí ze špatné komunikace, tíživé svědomí po těžké nehodě a muka zakázané lásky. Rozhodně to nebude nuda.

Magda se trochu pere s tím, jak se zapojit do nového kolektivu, který na ni pohlíží trochu skrz prsty. Jediný, s kým si rozumí, je Ota, ale i s tím se tentokrát pustí do křížku. Blanka s Evženem jsou jak oheňa voda, úplné opaky, ale říká se, že se právě takoví lidé přitahují. Vypadá to, že i oni dva, jen je pořád provázejí situace, které si každý vykládá jinak, komunikace jim trochu vázne. Zoufalí lidé dělají zoufalé činy, také Matěj, kterého trápí svědomí, provede něco, co mu v jeho případě vůbec nepomůže.

Martin se Šárkou si tedy navzájem pěkně nakládají. Od chvíle, kdy nechali volný průběh svým citům a vyspali se spolu, je to ještě horší. Martina trápí výčitky a Šárka by se uzoufala. Teď ještě budou slavit výročí svatby u Šárky v restauraci a ona je k tomu bude muset obsluhovat. Jak tohle oba zvládnou? Franta Hrubý se snaží se zlomeným srdcem nějak vyrovnat, bohužel čím dál častěji sahá po alkoholu a utápí své splíny v něm. V situaci, kdy by měl ukázat, že se na něho dá spolehnout, si tak nedělá zrovna službu. Co tentokrát obrovsky pokazí?