Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Co se stane v Ulici: Další setkání Adriany s Hermanem a těžké chvíle pro Gábinu

Video se připravuje ...
Adiana se setká s Hermanem v baru
VIDEO: TV Nova
11. června 2018 | 12:00

Další sezóna v Ulici se blíží do finále, zbývá už jen pár posledních epizod, ale nebojte se, o nečekané zvraty nebude nouze. Lásky, trápení, nové vztahy a dramata. Před prázdninami vám Ulice pěkně naloží, abyste se měly na co těšit příště.

Tereza s Davidem se mají brát, ale schází tu ještě jeden detail. David musí požádat o svolení otce Terezy. Mělo to být velké překvapení, ale Tomáš sám přijde s něčím, co vyrazí totálně Davidovi s Terezou dech. Jakým způsobem překazí jejich svatební plány?

Těhotná Gábina musí udělat jedno z nedůležitějších rozhodnutí svého života. Je jí jasné, že ji Aleš nenechá jen tak jít. Ten na to jde takticky pře Šimona a nasadí ještě těžší kalibr, vyzná totiž Gábině ještě jednou lásku. Jak se nakonec Gábina rozhodne? Půjde na potrat, který v její situaci vypadá jako jediné rozumné řešení? Kdo ji podpoří a kdo je kategoricky proti?

Adriana se také rozhodně udělat důležitý krok, promluvit si se svými blízkými a vyčistit vzduch. Co pro ni znamená Miki, jak to má s Eddiem a čím celou rodinu šokuje?

Pavel vyrazí na pánskou jízdu poté, co dostane od Lumíra nabídku, která se jen tak neodmítá. Doma na něj ovšem čeká Vendula a je docela nabroušená. Co ji tak vykolejí a jak dopadne Pavel po tahu s kamarády?