Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Představitelka Venduly z Ulice prozradila: Dají se s Pavlem dohromady?

11. ledna 2018 | 06:00

Nová sezona vaší oblíbené Ulice je tu a s ní i změny v životě Venduly Maříkové, kterou hraje Anežka Rusevová (31). Jak moc si je herečka podobná se svou postavou, jak se jí točí milostné scény a na co všechno se můžeme těšit, to prozradila v rozhovoru. 

Co letos čeká Vendulu? Dá se dohromady s tím Pavlíkem, nebo nedá?

Já si myslím, že by byla ráda. Ale zatím je šťastná alespoň z toho, že se jí přes Vánoce snad podařilo zbavit se Mária, který se jí jako otravný hmyz nakvartýroval do garsonky. Myslím, že to pro ni bude velká úleva, až rodině oznámí rozchod. Úplnou pravdu ale prozradí právě jenom Pavlíkovi. Před tátou Lumírem se stydí přiznat, jak to všechno bylo, že si vztah s Máriem vlastně vymyslela. Kdyby alespoň nebyla takový smolař, jenomže v jejím případě se jedna zdánlivě neškodná lež po mnoha kotrmelcích změní v průšvih. 

Podívejte se na rozhovor s Patricií Solaříkovou, další hvězdou Ulice:

Video se připravuje ...
Patricie Solaříková z Ulice: Naši partu na place občas nerozdýchává ani režisér • VIDEO: Igor Březina / BPŽ

Rozumíte jí v tom?

Mě na ní mrzí, že je v tomhle ohledu srab a neřekne pořádně, jak se věci mají. 

Ale tak si to zkuste představit, kdyby vám neustále někdo někoho dohazoval...

Mně právě nikdo nikoho nedohazuje. Někdy by to neuškodilo, kdyby mi někdo někoho dohodil. Ale rozumím tomu, že když máte babičku, která vám neustále a za každých okolností někoho podsouvá, není to příjemné. Takže chápu, že už chtěla mít Vendula klid. Akorát teď se stejně ukazuje, že ta babička měla pravdu. 

I vy byste jí Pavlíka přála?

Jasně. Pavel je kliďas a správnej chlap. A někoho takového Vendula potřebuje. A navíc se mi dobře hraje s Honzou Řezníčkem, představitelem Pavlíka, takže pokud Vendula s Pavlíkem budou v budoucnu spolu, budu jen ráda. 

Ale je vám jasné, že vás pak čekají intimní scény, a ty vy zrovna nemusíte, že?

Zkušeností s milostnými scénami mám už vlastně relativně dost. Když to musí být, tak to prostě zahraju. Nejsem typ herečky, která by říkala, že něco dělat nebude. Ale myslím, že nikdo si takové scény vyloženě neužívá. Hlavně si říkám, že já nejsem zrovna typ na milostné scény. Nezapomenu na milostnou scénu v Atentátu. Ptala jsem se tenkrát pana režiséra, jestli je to vážně nutné a musí to být. Škemrala jsem alespoň o spodní prádlo, ale neprošlo to. Muselo to být! 

Podívejte se na rozhovor s Ljubou Krbovou:

Video se připravuje ...
Ljuba Krbová z Ulice prozradila, co čeká Aničku Liškovou • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

A jak to pěkně dopadlo...

Dopadlo to tak, že později na jedné dotočné jsem se představovala jednomu střihači a on povídá: "Vy mě neznáte, ale já vás znám velice důvěrně." A tu větu nezapomenu: "Já jsem stříhal Atentát." To je pak blbá situace. Střihače na place herec nevidí, ale on vidí všechno. Fakt všechno! To jsem zrudla a myslela jsem, že se propadnu do země. 

To se vám v Ulici nestane. Koneckonců jednu milostnou scénu už jsme viděli s Máriem a nic jsme neviděli...

No. Tu jsem hrozně chtěla předělat, ale nepodařilo se mi to prosadit. Přišlo mi, že mu ta Vendula tak blbě podlehla. Ale my ženské někdy takhle blbě prostě podlehneme. Ale jestli mě čekají milostné scény s Honzou Řezníčkem, tak to se teda těším.

Podívejte se na rozhovor s Anetou Krejčíkovou:

Video se připravuje ...
Podívejte se, co prozradila sexy Aneta Krejčíková o roli Gábiny v Ulici • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Přitom o zábavu máte postaráno už teď.

Obzvlášť pokud točíme s Vaškem Svobodou. Ráda bych se podělila o pár zábavných historek, bohužel v podstatě žádná není publikovatelná. S Václavem je prostě legrace za každých okolností. 

A co čeká na jaře vás?

Hraju převážně v Městském divadle Kladno, kde mám stálé angažmá. V říjnu jsme měli premiéru hudební revue EXPO 67 o modelkách, které jedou na světovou výstavu do Montrealu v roce 1967. Je to hudební revue, na kterou srdečně zvu. Na jaře mě snad čeká hlavní role v novém představení, tak na to se moc těším.

Autor: red