Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: Robert dostane padáka na hodinu!

Video se připravuje ...
Robert si na radnici vyslouží vyhazov
VIDEO: Nova tv
26. února 2018 | 12:17

Co se stane v Ulici? Tento týden bude plný dramat! Pod Robertem se láme větev a zavaří Světlaně tak, že se to konečně neobejde bez nepříjemných následků. Dopadnou ale také na Adrianu a Vlastu Peška. I Anička se dozví nepříjemnou skutečnost. Co všechno nás čeká tento týden v Ulici?

Lumír a Světlana jsou lídry konkurenčních politických stran, a přitom manželé. Stanou se tak terčem bulvárních zpráv a trpět bude celá jejich rodina. Kdo se asi o tuto nevyžádanou pozornost zasloužil a bude muset nést následky? Nikdo jiný než Robert Bláha.

Na radnici bude tento týden vůbec husto. Věčný manipulátor na chvilku vypadne ze své role a ukáže všem pravou tvář. Starostka se kvůli němu ocitne ve velkém průšvihu a okolí bude jen koukat, co se z Roberta vylíhlo!

Manželství Liškových už sice nefunguje a Anča i Bedřich už mají každý nový vztah, takže to vypadá, že se z rozchodu už oklepali, přesto se stane něco, co s oběma docela zamává. Luboš Mareček stále věří, že mu dá manželka ještě jednu šanci a že se jim přece jen podaří manželství zachránit, i když už žijí téměř čtvrt roku odděleně. Nyní mu svitne naděje, když Věrka ho v den svých narozenin pozve k sobě. Jde ovšem Věrce o to samé, o co jde Lubošovi?

Peníze kazí charakter a také mezilidské vztahy. Dluhy mezi kamarády nebo machinace, které mohou rodinu připravit o majetek, vždycky nadělají rotyku. Adriana stále věří, že Robert je ten nejbáječnější muž, ale její rodina si iluze nedělá. Ve hře se ocitne rodinný majetek, činžák, který Adriana dostala od Vlastimila Peška. Co s ním má Robert v plánu? Projde mu to, nebo Adriana konečně procitne?

Podívejte se do galerie, jak šel čas s oblíbenými herci seriálu Ulice: