Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: Kolaps, nečekaná přiznání a velký průšvih

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
6. března 2018 | 11:10

Tento týden se v Ulici ponese v duchu nečekaných odhalení a vtipných situací. Kdo zachází dál, než by bylo vhodné a komu štěstí jen kvete?

Na špatné zprávy není nikdy správný čas, jednu takovou se dozví i Marcela. Zavolá jí maminka Lindy a oznámí jí, že její nejlepší kamarádka zkolabovala a nikdo neví co s ní je.

Svůj špatný den si prožije i Anča. Jde s Evženem na večeři a hodlá celý vztah posunout zase o kus dál. Jako na potvoru se jí ale nic nedaří a prožívá jeden trapas za druhým. Bude to mít na jejich vztah nějaký vliv?

Ve čtvrtek je Mezinárodní den žen a ten se bude slavit také v Ulici. Ondra a Matouš na MDŽ nedají dopustit, zvláště když chtějí překvapit Jindru, která bere podobné věci s dost velkým nadhledem. K Jindře přijdou bez předchozího varování a budou se oba hodně divit!

Aleš chce Gábině zasahovat čím dál tím víc do života. Má jasnou představu, jak by měl jejich vztah vypadat a jde si za svým. Šíma je nadšený, ale o Gábině se to říct nedá. Jak daleko nechá Aleše zajít, než jí rupnou nervy? Navíc odhalí pěkný průšvih ve škole, kde si přivydělává úklidem. Když přijde uklidit do Otova kabinetu, najde tam někoho, kdo tam nemá co dělat. Co se bude dít dál?

Podívejte se, jak šel čas s oblíbeným seriálem Ulice:

Vše o seriálu Ulice se dočtete ZDE >>>