Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: Tragická autonehoda! Komu půjde o život

Video se připravuje ...
Karla je strachy bez sebe, Bruno měl autonehodu
VIDEO: Nova tv
5. února 2018 | 12:54

Dramata bývají ve vztazích na denním pořádku. To potvrdí i nastávající týden v Ulici. Nepůjde jen o Jindru a Bedřicha nebo Anču a Evžena, ale lásku budou řešit i Věrka s Vendulou. Tím nejemotivnějším okamžikem bude ale tento týden tragická autonehoda! Komu při ní půjde o život a co všechno to ovlivní?

Bruno se bohužel ocitne ve špatný čas na špatném místě a během pár okamžiků bude bojovat o vlastní život. Karla je naprosto zděšená! Právě takto totiž přišli s Brunem o rodiče. Celá tragédie se ještě k tomu odehraje přímo před očima Marcely, která s Brunem zrovna začíná navazovat vztah. Již od ledna řešíme, která postava na jaře zemře. Bude to nakonec Karlin bratr Bruno?

O tom, že láska je slepá, jsme se mnohdy přesvědčili i na vlastní kůži. Adriana je zamilovaná a Robert si s ní hraje jako s loutkou. Má ji omotanou kolem prstu a šikovně ji poštvává proti vlastní rodině. Kdyby jen tušila, v jak hrozném žije klamu a že Robert je záletník a podvodník!

Mezi Ančou a Bedřichem to stále jiskří, zdá se, že pokaždé když se vidí, nedovedou spolu normálně vyjít. Bedřich trochu žárlí na Evžena, ale přitom se mu už pomalu vyvíjí vztah s Jindrou. Jak to tihle dva vyřeší?

Věrka je od té doby, co se jí Michal vrátil do života, celá vyměněná. Jak se říká: stará láska nerezaví. Věrka ovšem váhá, zda si může ve svém věku dovolit vztah. A jak by měl vypadat?

Martin Maléř chce pro svou ženu Veroniku připravit překvapení k výročí svatby. Dlouho si lámal hlavu, ale povede se mu to na jedničku. Veronice překvapení úplně vyrazí dech a dojme ji až k slzám. Vendula si pak vyslouží nepříjemné kázání a dozví se něco, díky čemuž si začne dělat naděje, že s Pavlem by přece jen nemuselo být vše ztraceno.