Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Sámer Issa: Z roztomilého kluka potetovaným playboyem. Jak dopadl idol dívek?

11. května 2023 | 05:00

Patřil mezi nejvýraznější tváře první řady pěvecké soutěže SuperStar, ve které skončil na třetím místě. Přestože se nestal vítězem, byl o něj obrovský zájem a nebylo pochyb, že má našlápnuto na slibnou kariéru. Vzpomínáte na největšího bouřliváka celé soutěže Sámera Issu?

Už v dětství snil o slávě

Když bylo Sámerovi čtrnáct let, neustále své matce opakoval, že se na ni jednou bude usmívat z obálek časopisů. A měl pravdu. V roce 2004 zabodoval v historicky prvním ročníku pěvecké soutěže SuperStar, ve které se spolu s Šárkou Vaňkovou a Anetou Langerovou probojoval až do finále. I když soutěž nevyhrál, bylo o něm rozhodně dost slyšet. Svou hudební kariéru odstartoval slibně, bohužel byla lemována nekončícími večírky, několikrát byl vyfocen opilý a cizí mu nebyly ani drogy. Bouřlivým životním stylem se tak připravil o mnoho pracovních příležitostí.

Osudové ženy Sámera Issy

Rodák ze Sýrie neholdoval pouze divokým večírkům, bulvár neustále propíral také jeho milostný život. V době své největší slávy chodil s pěveckou kolegyní Šárkou Vaňkovou, se kterou přišel o panictví. Stejně jako jejich vztah rychle začal, tak také brzy skončil. Nerozešli se však ve zlém a dodnes k sobě mají velmi blízko. Následoval vztah s Agátou Hanychovou, který byl velmi bouřlivý. Dvojice se neustále rozcházela a dávala zase dohromady. Definitivně se rozešli, když ho podvedla s hokejistou Jiřím Hudlerem.

Jeho další ženou byla Pavlína Dubná, tu představil rodičům a pronajali si společný byt. Ani tento vztah však nevyšel. Svou osudovou ženu viděl v Pavlíně Kohoutové, která byla o devět let starší. S ní dokonce Sámer plánoval dítě. Nakonec se však jejich cesty také rozešly a v současné době randí se svou staronovou přítelkyní Julií Šulcovou.

Vzestupy i pády

Popularita tehdy osmnáctiletého Sámera šla strmě nahoru. V SuperStar zazářil, protože uměl zpívat, dobře vypadal a diváci si ho brzo zamilovali. Jeho talent však doprovázely také skandály, a opojení z nově nabyté slávy šlo tak rychle dolů a nadějný zpěvák se musel potýkat s finančními problémy. Dnes má údajně všechny trable z minulosti vyřešeny, v minulém roce se pokusil o comeback skrze duet s Lucií Vondráčkovou, vydal singl Jsem to já a mohli jste ho vidět v oblíbené televizní show Prostřeno!

 

 

 

 

Autor: Aneta Valešová, Prostě fenomén