Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Komu jedna žena nestačí? Na tyhle milostné trojúhelníky celebrit jste možná zapomněli

Komu jedna žena nestačí?
22. dubna 2023 | 06:00

Nemůžou se rozhodnout, takže randí s oběma. Pro některé muže (platí to i pro ženy) je prostě jeden vztah málo.

Mít dvě milenky nebo partnerku a milenku není nic neobvyklého. Když to ale na dvou frontách táhne celebrita, musí počítat s tím, že se o tom bude mluvit o něco hlasitěji. Kdo se postaral o mediální senzaci? V posledních dnech to byl scenárista Petr Kolečko. Kdo další se zapletl do milostného trojúhelníku? 

Video se připravuje ...
Manželé Kolečko s Vignerovou na přehlídce: První muchlovačka po utajené svatbě • VIDEO: Ina T., Lukáš Červený

Justin Bieber, Selena Gomez a Hailey Bieber

Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš? To neplatí pro Justina Biebera. Ten začal randit se Selenou Gomez už v roce 2010. Byla to jejich první velká láska, která většinou, jak už to tak bývá, nevydrží věčně. Oba si užívali mládí a stoupající slávy, zejména Justin pak prý rád podléhal zájmu jiných dívek. Rozcházeli se a dávali dohromady a v mezičase zpěvák randil s krásnou modelkou Hailey. A byla to právě ona, která prý v roce 2018 Justina Seleně odloudila. Tentokrát nešlo o krátkodobý románek, ale o vážný vztah, který dokonce stvrdili sňatkem. Poslední dobou se však spekuluje, že jejich manželství visí na vlásku, a dokonce za tím má být zase Selena.

Brad Pitt, Jennifer Aniston a Angelina Jolie

Když se hvězda Přátel dala dohromady s hollywoodským idolem, bylo z toho velké pozdvižení. Po sedmi letech ale jejich pohádka skončila a krátce nato Brad Pitt oficiálně potvrdil vztah s krásnou kolegyní Angelinou Jolie. Poznali se v roce 2004 při natáčení akční komedie Mr. & Mrs. Smith, kde nebyla o žhavé scény nouze. Nejspíš už tam mezi nimi přeskočila jiskra, protože jen pár měsíců nato Jennifer podala žádost o rozvod. Pro ni to byla velmi bolestná zkušenost, nakonec se ale přes to přenesla a dnes je pro ni Brad dobrý kamarád.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Dáma.cz