Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sexy babička má tělo samý sval a tančí kolem tyče: Můj život začal v 50, říká

10. listopadu 2023 | 06:00

S přibývajícím věkem má většina lidí tendenci zpomalit a životem pomalu proplouvat. To však není případ třiapadesátileté Kerry Burnett, která si dle jejích slov začala života užívat naplno teprve před třemi lety. 

Někdo by mohl tvrdit, že pole dance neboli tanec u tyče je pouze pro mladé dívky. Kerry Burnett však dokazuje, že tato disciplína rozhodně nemá věková omezení. Při pohledu na její vypracované tělo plné svalů by vás nejspíš nenapadlo, že dlouho bojovala s poruchou příjmu potravy a pohled na sebe v zrcadle nenáviděla. Od mládí si přála být tanečnicí, ale nesplňovala nastavené standardy krásy. „Byla jsem prý moc tlustá na to, abych byla tanečnicí. Měla jsem jíst jen zelí a pít vodu. Tak moc jsem hladověla, až jsem se nakonec začala nekontrolovatelně přejídat. Nevěděla jsem, jak se jinak zbavit váhy než zvracet," vzpomíná.

VIDEO: O čem se mlčí – porucha příjmu potravy.

Video se připravuje ...
O čem se mlčí - Porucha příjmu potravy • VIDEO: Videohub

Dnes, ve svých 53 letech, se může pochlubit životní formou a miluje každou část svého těla. Před šesti lety objevila svou vášeň a splnila si jeden z největších snů. „Udělala jsem si seznam věcí, které bych chtěla vyzkoušet. Vždy jsem toužila zkusit pole dance, ale bála jsem se, že jsem už příliš stará. Osud mě ale nakonec k tomuto tanci přivedl a já uzdravila své tělo a zbavila se veškeré negativity. Chtěla jsem jít pouze na jednu lekci, a nakonec to dělám doteď," uvedla.

Díky novému koníčku nabrala Kerry druhý dech, cítí se silnější a je naprosto spokojená. Pravidelně vystupuje na různých pole shows, ukazuje se v sexy prádle, vede kurzy pole dance pro začátečníky a rozhodně nehodlá zpomalit. „Je to ten nejlepší pocit na světě, že můžu pomáhat ostatním najít v sobě sílu a ukázat jim, že mohou být tou nejlepší verzí sebe sama," dodala Kerry.

Autor: Aneta Valešová